• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
duminică, 6 iulie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
duminică, 6 iulie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Cândva, stelele straluceau mai putin…

Cândva, stelele straluceau mai putin…

21 septembrie 1999
in Blitz
A A

    Multe din actritele care taie respiratia oricui la orice aparitie pe micile sau marile ecrane, pe scenele show-urilor, la receptiile cu pretentii si invitatii speciale ori pe plajele exotice si îndepartate de lumea obisnuita nici n-au îndraznit, pâna sa ajunga celebre, sa aspire la statutul de „perfectiune întruchipata” din punct de vedere al înfatisarii lor. Cu atât mai mult cu cât în copilarie, apoi în adolescenta, au avut de suferit fie de pe urma urâteniei, fie a unei frumuseti sterse, comune, lipsite de stralucire.
    Multe din actritele care taie respiratia oricui la orice aparitie pe micile sau marile ecrane, pe scenele show-urilor, la receptiile cu pretentii si invitatii speciale ori pe plajele exotice si îndepartate de lumea obisnuita nici n-au îndraznit, pâna sa ajunga celebre, sa aspire la statutul de „perfectiune întruchipata” din punct de vedere al înfatisarii lor. Cu atât mai mult cu cât în copilarie, apoi în adolescenta, au avut de suferit fie de pe urma urâteniei, fie a unei frumuseti sterse, comune, lipsite de stralucire. Numai ca, o data ce au reusit sa patrunda în lumea creatorilor de iluzii, s-au transformat ca prin miracol din cenusarese în zâne, printese si regine ale frumusetii. Fotografiile reale de dinainte de metamorfoza, chiar daca e vorba de Marlyn Monroe, Catherine Deneuve, Sophia Loren, Claudia Cardinale, Sharon Stone, Kim Basinger, Demi Moore etc., par niste glume rautacioase facute pe seama legendelor tesute în jurul unor femei seducatoare.
     
         Si totusi…
     
         Melanie Griffith este una dintre femeile foarte apreciate la Hollywood pentru frumusetea ei fizica. Ea este cea care, în ciuda faptului ca nu mai avea 20 de ani – în schimb era mama a doi copii din casatoria cu Don Johnson – a reusit sa cucereasca inima latin-lover-ului Antonio Banderas. Când vorbeste despre ea, lui Melanie îi place sa spuna: „Am un cap de om de afaceri si un trup de pacatoasa”. Nu neaga, calitatile ei fizice au ajutat-o în cariera sa de actrita. Si când silueta îi scapa de sub control, e în stare sa plateasca o avere pentru o cura de slabire strict supravegheata de specialisti, terorizata fiind de imaginea ei din ’75: aceea a unei fete nostime de altfel, dar grasa ca un pepene si obligata sa suporte ironiile colegilor, pe seama kilogramelor în plus.
     
         Biografia lui Demi Moore seamana întrucâtva cu cea a eroinelor din majoritatea telenovelelor: este fetita nascuta la periferie, provine dintr-o familie dezorganizata, nu-si cunoaste adevaratul tata pâna la adolescenta, creste lânga o mama sclava a drogurilor, sufera de tot felul de boli si are figura schimonosita de un strabism congenital. Cu toate acestea supravietuieste, i se corecteaza vederea prin doua operatii succesive, viseaza sa devina balerina sau actrita, paraseste de la 17 ani scoala pentru a-si încerca norocul la auditii, se casatoreste pentru prima data la 18 ani cu rockerul Freddy Moore care are aproape dublul vârstei sale, trece prin infernul drogurilor si al alcoolului, se desparte de sot, dar pastreaza numele acestuia, întâlneste în sfârsit „printul fermecator” – Bruce Willis, se marita din nou si naste trei copii, devenind simbolul unei familii model la Hollywood, se înscrie în topul celor mai bine platite actrite pentru un rol, apare în filme de mare succes, aduna o avere, îsi exprima capriciile de vedeta fara menajamente, cere, comanda, pretinde, negociaza si… straluceste. Dar, în momentele de esec si deruta, îsi aminteste cu durere de fetita saraca si plapânda, cu strabism, si de adolescenta cu alura de fata de la tara…
     
         În copilarie, Céline Dion a fost nevoita sa înfrunte cu stoicism rautatile colegilor si ale asa-zisilor prieteni de joaca. Acestia, cu sadismul specific vârstei lor inocente, se amuzau pe seama ei strigând-o „vampirul”, „ciocanitoarea” sau „barza” si nu încetau cu râsetele nici macar atunci când Céline fugea acasa plângând în hohote. Îsi gasea refugiu în familia ei numeroasa si… în muzica. Dar faptul ca natura fusese zgârcita cu ea în privinta frumusetii n-a împiedicat-o sa-si înceapa cariera înca de la vârsta copilariei, urmând sa devina una dintre cele mai mari vedete ale show-biz-ului. Pe când Céline avea doar 12 ani, Luc Lavallée, impresar, trecând prin taverna tinuta de parintii actualei vedete în Charlemagne, un satuc situat în apropiere de Montreal (Canada), a fost uluit de calitatile vocale ale fetitei care cânta de la cinci ani în modestul local. Dupa doar câteva zile, Céline se afla într-un studio din Quebec, unde înregistra primele sale cinci cântece. Tot atunci, artistul Pierre Gauthier îi facea un set de fotografii care, în noiembrie 1981, au fost folosite ca ilustratii ale copertelor primelor ei doua discuri. Banda originala a acelor înregistrari, precum si fotografiile ar reprezenta o adevarata comoara pentru orice colectionar sau fan al stralucitoarei vedete de mai târziu, care din „vampir” s-a transformat în „privighetoare”.

ShareTweet
Articolul precedent

Salata de fructe

Urmatorul Articol

Budinca cu fructe

Articole Similare

Blitz

Malefici, dar geniali

30 iunie 2025

În filme, din punct de vedere al inteligentei, victimele ocupa de cele...

Blitz

Sezatoare traditionala

30 iunie 2025

Muzeul „Vasile Pârvan” Bârlad (Str. Vasile Pârvan, Nr. 1) organizeaza pe 28...

Blitz

Tom Cruise, actor si cascador

23 iunie 2025

Într-o epoca în care efectele speciale generate pe calculator domina industria cinematografica,...

Blitz

Milenii de exploatare a sarii

23 iunie 2025

Rezultatele a 20 de ani de cercetare arheologica în vechea zona de...

Blitz

Cleopatra, superproductia care a adus Hollywood-ul la un pas de ruina

16 iunie 2025

Filmul „Cleopatra”, regizat de Joseph L. Mankiewicz, este cunoscut nu doar ca...

Blitz

Rubens la Palat

16 iunie 2025

Cea mai valoroasa pictura din România este prezentata la Palatul Culturii din...

Urmatorul Articol

Budinca cu fructe

Prajitura cu stafide

Placintele cu varza

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

26 iunie 363 d.Hr. – Moartea împaratului roman Iulian Apostatul

30 iunie 2025

În vara anului 363 e.n., împaratul Flavius Claudius Iulianus, cunoscut în istoriografia...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Rujeola, o boala cu potential letal

30 iunie 2025

Cunoscuta ca una dintre infectiile virale relativ frecvente în copilarie, în primul...

Citeste mai departe
Femina Club

Leac redutabil

30 iunie 2025

Suparatoarea acnee are în propolis un remediu valoros. S-a demonstrat ca propolisul...

Citeste mai departe
Femina Club

Ostropel cu aripioare

30 iunie 2025

1 kg aripioare, 125 ml ulei, 2 cepe, 1 morcov, o jumatate...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 30 iunie – 6 iulie 2025

30 iunie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Dispuneti de multa energie care îmbunatateste si extinde lucrurile, motiv...

Citeste mai departe
Istorii

Neverosimilul meci de sah

30 iunie 2025

În vara anului 1924, în inima fostului Imperiu Tarist transformat în tânara...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.