• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
miercuri, 9 iulie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
miercuri, 9 iulie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Antricot de vaca in sos de tarhon

Antricot de vaca in sos de tarhon

9 mai 2013
in Retete culinare
A A

 750 g antricot de vaca, 100 ml ulei, 3 cepe, o legatura tarhon, 75 g unt, 50 ml otet, o lingurita zahar, piper, sare.

 Antricotul se taie felii, care se bat bine, se sareaza si se frig pe gratar. Ceapa se taie marunt si se fierbe cu 100 ml apa, otet, sare, piper, zahar si tarhonul tocat fin. Dupa ce apa a scazut la jumatate, se ia vasul de pe foc, se lasa sa se raceasca putin si se adauga untul, amestecandu-se bine. Acest sos se toarna peste antricoate si se serveste cand inca mai este cald.

Prajitura cu nuci

 250 g unt, 250 g zahar tos, 6 oua, 75 g cacao, 250 g faina, 250 g nuci, 50 g zahar pudra.

 Untul se amesteca foarte bine cu zaharul, pana devine ca o spuma. Se adauga 5 galbenusuri, unul cate unul, 150 g nuci macinate, cacaua si faina, iar la urma se incorporeaza albusurile batute spuma. Compozitia re-zultata se toarna intr-o tava unsa cu unt, pudrata cu faina si se coace la un foc potrivit. Cand este aproape gata, se scoate, se unge pe deasupra cu ou, se presara 100 g nuci taiate si se mai coace cateva minute. La final se taie dupa preferinta si se pudreaza cu zahar.

ShareTweet
Articolul precedent

Minuni necunoscute ale lumii

Urmatorul Articol

5 masti miraculoase

Articole Similare

Femina Club

Telina cu sos de smântâna

7 iulie 2025

1,5 kg telina, 50 g unt, 50 g faina, o cana lapte,...

Femina Club

Ostropel cu aripioare

30 iunie 2025

1 kg aripioare, 125 ml ulei, 2 cepe, 1 morcov, o jumatate...

Femina Club

Rizoto cu limba de vitel

23 iunie 2025

O ceasca orez, o limba de vitel, o ceapa, 1 morcov, 1...

Femina Club

Pui haiducesc

16 iunie 2025

3 pui mici, 100 ml ulei, 5 rosii, 1 pahar vin, 100...

Femina Club

Stiuca în sos de smântâna

9 iunie 2025

O stiuca de 600-800 g, o ceapa, 1 morcov, 100 g ciuperci,...

Femina Club

Creveti la tigaie

2 iunie 2025

250 g creveti, o ceapa, 3 catei usturoi, 1 ardei kapia, 400...

Urmatorul Articol

5 masti miraculoase

O vizita la "Sediul Federatiei Galactice"

Marea confruntare de la Gallipoli

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

3 iulie 1423 – S-a nascut regele Ludovic al XI-lea al Frantei

7 iulie 2025

Supranumit „Regele Paianjen” pentru firea sa vicleana si reteaua de aliante si...

Citeste mai departe
Blitz

„Schema feniciana” – o comedie neagra pentru zile albe

7 iulie 2025

Cunoscutul, dar si controversatul regizor Wes Anderson revine în atentia publicului cu...

Citeste mai departe
Blitz

Colectie vestimentara

7 iulie 2025

Expozitia ROYAL, care include lucrari inspirate din viata si activitatea Reginei Maria,...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Sa întelegem acneea

7 iulie 2025

În general, la un nivel precar de informare si de educatie sanitara,...

Citeste mai departe
Femina Club

Remedii simple

7 iulie 2025

Mai ales vara, multe femei se plâng de senzatia de picioare obosite...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 7-13 iulie 2025

7 iulie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Veti munci din greu pentru a duce lucrurile la bun...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.