• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
sâmbătă, 12 iulie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
sâmbătă, 12 iulie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Bors de perisoare

Bors de perisoare

26 iulie 2006
in Retete culinare
A A

Pentru perisoare: 300 g carne de vaca, tocata, o lingura cu orez, o ceapa, 1-2 oua, sare, piper.
Pentru bors: 2 l apa, 1 os cu maduva, 1 patrunjel, 1 morcov, o ceapa, 2 crengute de leustean, 2 linguri cu smantana, bors 1/2 l sau 2 lingurite „Bors Magic” din comert.

 Se spala osul si se pune cu apa la fiert. Se lasa sa fiarba 1/2 ora. Se indeparteaza spuma. Se spala, se curata legumele si se rad pe razatoare. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Legumele se pun in oala peste os, sa fiarba. Dupa ce au fiert, se adauga borsul, potrivindu-se dupa gust.
 Perisoarele: Carnea tocata se amesteca cu ceapa taiata marunt, cu orezul spalat, sare, piper si oul. Se amesteca totul bine cu o lingura cu apa rece. Se ung mainile cu putin ulei, se ia din tocatura si se formeaza perisoarele de marimea unei nuci. Se pun perisoarele in oala cu bors si se lasa sa fiarba. Se adauga leusteanul taiat marunt, cu tot cu codite. Se drege borsul cu galbenusurile batute si amestecate cu smantana.

ShareTweet
Articolul precedent

Andive cu piept de pui

Urmatorul Articol

Fara cearcane

Articole Similare

Femina Club

Telina cu sos de smântâna

7 iulie 2025

1,5 kg telina, 50 g unt, 50 g faina, o cana lapte,...

Femina Club

Ostropel cu aripioare

30 iunie 2025

1 kg aripioare, 125 ml ulei, 2 cepe, 1 morcov, o jumatate...

Femina Club

Rizoto cu limba de vitel

23 iunie 2025

O ceasca orez, o limba de vitel, o ceapa, 1 morcov, 1...

Femina Club

Pui haiducesc

16 iunie 2025

3 pui mici, 100 ml ulei, 5 rosii, 1 pahar vin, 100...

Femina Club

Stiuca în sos de smântâna

9 iunie 2025

O stiuca de 600-800 g, o ceapa, 1 morcov, 100 g ciuperci,...

Femina Club

Creveti la tigaie

2 iunie 2025

250 g creveti, o ceapa, 3 catei usturoi, 1 ardei kapia, 400...

Urmatorul Articol

Fara cearcane

Militarii trateaza cu seriozitate fenomenul

Teutonii - razboinicii slujitori ai Fecioarei

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

3 iulie 1423 – S-a nascut regele Ludovic al XI-lea al Frantei

7 iulie 2025

Supranumit „Regele Paianjen” pentru firea sa vicleana si reteaua de aliante si...

Citeste mai departe
Blitz

„Schema feniciana” – o comedie neagra pentru zile albe

7 iulie 2025

Cunoscutul, dar si controversatul regizor Wes Anderson revine în atentia publicului cu...

Citeste mai departe
Blitz

Colectie vestimentara

7 iulie 2025

Expozitia ROYAL, care include lucrari inspirate din viata si activitatea Reginei Maria,...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Sa întelegem acneea

7 iulie 2025

În general, la un nivel precar de informare si de educatie sanitara,...

Citeste mai departe
Femina Club

Remedii simple

7 iulie 2025

Mai ales vara, multe femei se plâng de senzatia de picioare obosite...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 7-13 iulie 2025

7 iulie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Veti munci din greu pentru a duce lucrurile la bun...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.