• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
vineri, 4 iulie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
vineri, 4 iulie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Bors verde de miel

Bors verde de miel

18 aprilie 2001
in Retete culinare
A A

500-600 g carne de miel, 14-15 fire de ceapa verde, 7-8 fire de usturoi verde, 1 legatura de patrunjel, 1 legatura de marar, 1 legatura leustean, 1 1/2 lingura de orez, 2 linguri de smântâna, 1 ou, sare, 1 litru apa, 1 litru bors.

 Pentru borsul de miel, se alege capul, partea de jos a picioarelor si o bucata-doua de piept. Carnea se curata de pielite si se spala bine, la fel si capul, care apoi se opareste; cu un cutit, se înlatura pielita de pe limba. Se asaza carnea si capul într-o oala cu apa la foc, iar când începe sa clocoteasca, se înlatura spuma. Ceapa si usturoiul se curata, se spala, se toaca marunt si se adauga în ciorba care clocoteste, dupa ce nu se mai formeaza spuma. Când carnea este aproape fiarta, se adauga orezul ales si spalat bine. Dupa câteva clocote se pune borsul care a fost fiert separat si spumat, se mai lasa sa fiarba 10-15 minute si ciorba este gata. Se curata, se spala si se toaca marunt patrunjelul, mararul si leusteanul, se pun în ciorba, se acopera oala, apoi se trage pe marginea masinii, unde se mai lasa 5-10 minute pentru ca verdeturile sa-si lase aroma. Se drege cu un ou si cu smântâna.

ShareTweet
Articolul precedent

ADRIANA TRANDAFIR, actrita la Teatrul Odeon

Urmatorul Articol

CI, UN POET TRAGIC

Articole Similare

Femina Club

Ostropel cu aripioare

30 iunie 2025

1 kg aripioare, 125 ml ulei, 2 cepe, 1 morcov, o jumatate...

Femina Club

Rizoto cu limba de vitel

23 iunie 2025

O ceasca orez, o limba de vitel, o ceapa, 1 morcov, 1...

Femina Club

Pui haiducesc

16 iunie 2025

3 pui mici, 100 ml ulei, 5 rosii, 1 pahar vin, 100...

Femina Club

Stiuca în sos de smântâna

9 iunie 2025

O stiuca de 600-800 g, o ceapa, 1 morcov, 100 g ciuperci,...

Femina Club

Creveti la tigaie

2 iunie 2025

250 g creveti, o ceapa, 3 catei usturoi, 1 ardei kapia, 400...

Femina Club

Supa de mazare cu creveti

26 mai 2025

400 g mazare, o ceapa, 2 linguri unt, 150 ml vin alb,...

Urmatorul Articol

CI, UN POET TRAGIC

Dincolo de limitele ingeniozitatii omenesti

O explicatie pentru „furtul de oameni”

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

26 iunie 363 d.Hr. – Moartea împaratului roman Iulian Apostatul

30 iunie 2025

În vara anului 363 e.n., împaratul Flavius Claudius Iulianus, cunoscut în istoriografia...

Citeste mai departe
Blitz

Malefici, dar geniali

30 iunie 2025

În filme, din punct de vedere al inteligentei, victimele ocupa de cele...

Citeste mai departe
Blitz

Sezatoare traditionala

30 iunie 2025

Muzeul „Vasile Pârvan” Bârlad (Str. Vasile Pârvan, Nr. 1) organizeaza pe 28...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Rujeola, o boala cu potential letal

30 iunie 2025

Cunoscuta ca una dintre infectiile virale relativ frecvente în copilarie, în primul...

Citeste mai departe
Femina Club

Leac redutabil

30 iunie 2025

Suparatoarea acnee are în propolis un remediu valoros. S-a demonstrat ca propolisul...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 30 iunie – 6 iulie 2025

30 iunie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Dispuneti de multa energie care îmbunatateste si extinde lucrurile, motiv...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.