• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
marți, 13 mai 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
marți, 13 mai 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Bors verde de miel

Bors verde de miel

18 aprilie 2001
in Retete culinare
A A

500-600 g carne de miel, 14-15 fire de ceapa verde, 7-8 fire de usturoi verde, 1 legatura de patrunjel, 1 legatura de marar, 1 legatura leustean, 1 1/2 lingura de orez, 2 linguri de smântâna, 1 ou, sare, 1 litru apa, 1 litru bors.

 Pentru borsul de miel, se alege capul, partea de jos a picioarelor si o bucata-doua de piept. Carnea se curata de pielite si se spala bine, la fel si capul, care apoi se opareste; cu un cutit, se înlatura pielita de pe limba. Se asaza carnea si capul într-o oala cu apa la foc, iar când începe sa clocoteasca, se înlatura spuma. Ceapa si usturoiul se curata, se spala, se toaca marunt si se adauga în ciorba care clocoteste, dupa ce nu se mai formeaza spuma. Când carnea este aproape fiarta, se adauga orezul ales si spalat bine. Dupa câteva clocote se pune borsul care a fost fiert separat si spumat, se mai lasa sa fiarba 10-15 minute si ciorba este gata. Se curata, se spala si se toaca marunt patrunjelul, mararul si leusteanul, se pun în ciorba, se acopera oala, apoi se trage pe marginea masinii, unde se mai lasa 5-10 minute pentru ca verdeturile sa-si lase aroma. Se drege cu un ou si cu smântâna.

ShareTweet
Articolul precedent

ADRIANA TRANDAFIR, actrita la Teatrul Odeon

Urmatorul Articol

CI, UN POET TRAGIC

Articole Similare

Femina Club

12 mai 2025

Dovlecei umpluti 4 dovlecei, 3 rosii, 2 oua, 4 linguri smântâna, 200...

Femina Club

Piure de telina

5 mai 2025

1 kg telina, 3 linguri unt, 1/2 cana lapte, sare, piper, nucsoara...

Femina Club

5 mai 2025

Pizza rulata 550 g aluat pizza, 150 g sos de rosii, 500...

Femina Club

Oua umplute

22 aprilie 2025

6 oua, 100 g piept pui fiert si tocat, 2 linguri maioneza,...

Femina Club

Spaghete cu somon

16 aprilie 2025

200 g spaghete, 100 g somon afumat, 40 g migdale, 20 g...

Femina Club

Frigarui de miel

7 aprilie 2025

O pulpa de miel, 2 lingurite condimente, 1 vârf de cutit scortisoara...

Urmatorul Articol

CI, UN POET TRAGIC

Dincolo de limitele ingeniozitatii omenesti

O explicatie pentru „furtul de oameni”

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

8 mai 1884 – S-a nascut Harry S. Truman, presedinte al SUA

12 mai 2025

Harry S. Truman (1884- 1972) a fost al 33-lea presedinte al Statelor...

Citeste mai departe
Blitz

Dupa-amiaza de câine

12 mai 2025

„Dupa-amiaza de câine” (traducerea – cel putin controversata, a denumirii originale „Dog...

Citeste mai departe
Blitz

De la Potaissa la Turda

12 mai 2025

Muzeul de Istorie din Turda în colaborare cu Universitatea de Medicina, Farmacie,...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Cum prevenim deshidratarea?

12 mai 2025

Recomandarea devenita cliseu este corecta „Consumati cel putin doi litri de apa...

Citeste mai departe
Femina Club

Gimnastica faciala

12 mai 2025

Masajul si exercitiile faciale, alaturi de mastile naturale aplicate, îsi pun amprenta...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 12-18 mai 2025

12 mai 2025

BERBEC 21.03-20.04: A sosit momentul prielnic pentru vacante, aventuri creative, activitati distractive...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.