• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
duminică, 15 iunie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
duminică, 15 iunie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Chiftele de vinete cu sos

Chiftele de vinete cu sos

28 martie 2018
in Retete culinare
A A

 3 vinete mijlocii, 2 oua, 2 linguri faina, sare, piper, 3 linguri ulei.
 Pentru sos: 500 g rosii, o ceapa, o lingurita zahar, sare.

 Se coc vinetele, se curata si se asaza pe un fund inclinat sa se scurga. Se toaca si se amesteca cu ouale, sare, piper si faina, astfel incat sa fie compozitia potrivit de moale. Se ia cu lingura din compozitie si se da drumul chiftelelor in ulei incins, prajindu-le pe o parte si pe alta. Separat se fierb cateva rosii, se trec prin sita si se amesteca cu putina ceapa prajita. Se pune sare si o lingurita de zahar. Se tine sa dea in cateva clocote. Se asaza chiftelele in sosul de rosii si se lasa pe foc sa fiarba foarte incet, ca sa nu se sfarame. Se servesc calde sau reci.

Galuste din mere

 500 g mere, 6 chifle, 500 ml lapte, 50 g unt, 3 oua, 2 linguri zahar, sare, 50 g stafide, 125 g faina, 2 lingurite gris, putina sare, zahar vanilat.

 Se inmoaie chiflele in lapte, se storc bine si se dau prin masina de tocat. Se freaca untul spuma, se adauga ouale, zaharul, sarea, chiflele date prin masina, merele curatate si taiate cubulete si stafidele. Se adauga grisul si faina, formand un aluat potrivit de tare. Se formeaza cu mana galuste, se pun la fiert in apa cu sare, apoi se strecoara si se pudreaza cu zahar vanilat.

ShareTweet
Articolul precedent

Aspect tineresc

Urmatorul Articol

Cum ajunge subiectul OZN in New York Times

Articole Similare

Femina Club

Stiuca în sos de smântâna

9 iunie 2025

O stiuca de 600-800 g, o ceapa, 1 morcov, 100 g ciuperci,...

Femina Club

Creveti la tigaie

2 iunie 2025

250 g creveti, o ceapa, 3 catei usturoi, 1 ardei kapia, 400...

Femina Club

Supa de mazare cu creveti

26 mai 2025

400 g mazare, o ceapa, 2 linguri unt, 150 ml vin alb,...

Femina Club

Supa de cuscus cu legume

19 mai 2025

O ceapa, 1 morcov, 1 fir telina apio, 1/2 pastârnac, 1 ardei...

Femina Club

12 mai 2025

Dovlecei umpluti 4 dovlecei, 3 rosii, 2 oua, 4 linguri smântâna, 200...

Femina Club

Piure de telina

5 mai 2025

1 kg telina, 3 linguri unt, 1/2 cana lapte, sare, piper, nucsoara...

Urmatorul Articol

Cum ajunge subiectul OZN in New York Times

Un tar “teribil” rapus de destin

Ipoteze legate de materia intunecata

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

5 iunie 1968 – Robert F. Kennedy este asasinat

9 iunie 2025

Pe 5 iunie 1968, Statele Unite ale Americii au fost zguduite de...

Citeste mai departe
Blitz

Filme pe care le-am revedea la nesfârsit

9 iunie 2025

Exista unele filme pe care simti întotdeauna ca trebuie sa le urmaresti...

Citeste mai departe
Blitz

Hotel Victoria

9 iunie 2025

O expozitie care propune descoperirea povestii unei cladiri emblematice de pe Strada...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Longevitatea la îndemâna noastra

9 iunie 2025

Medicii si cercetatorii afirma ca, pe masura ce speranta de viata creste,...

Citeste mai departe
Femina Club

Exfoliant natural

9 iunie 2025

V-ati gândit ce exfoliant natural, bine parfumat, ati putea folosi cu usurinta?...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 9-15 iunie 2025

9 iunie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Ritmul zilelor se va accentua în aceasta perioada si veti...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.