• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
miercuri, 21 mai 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
miercuri, 21 mai 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Crap cu vin rosu

Crap cu vin rosu

11 februarie 2022
in Retete culinare
A A

 Un crap, 75 ml ulei, 200 ml vin rosu, piper, 200 g bulion, o lingurita sare.

 Se curata crapul, se spala si se taie în bucati. Se sareaza si se asaza într-o tava, se ung cu ulei bucatile de peste, apoi se dau la cuptor. Când pestele s-a rumenit, se adauga vinul, piperul si bulionul subtiat cu apa. Se lasa sa dea bine în fiert, apoi se scoate din cuptor.


Prajitura cu brânza de vaci

 5 oua, o cana zahar, coaja de la o lamâie, 200 ml apa minerala, 150 ml ulei, 1 praf de copt, sare, faina.

 Umplutura: 500 g brânza de vaci, 150 g zahar, 2 linguri gris, 2 oua, coaja de portocala rasa.
 Albusurile se bat cu zaharul ca la bezea, se adauga pe rând coaja de lamâie, uleiul, praful de copt, galbenusurile frecate cu sare si apa minerala si se mixeaza foarte bine dupa fiecare. La urma se pune faina pâna ce aluatul capata consistenta unui chec. Umplutura se prepara din brânza care se amesteca bine cu zaharul, grisul, ouale si coaja de portocale. Într-o tava tapetata cu ulei si faina, se pune aluatul iar peste el se adauga cu o lingura gramajoare din umplutura si apoi se da la cuptor, la foc moderat. Dupa ce s-a copt, se pudreaza deasupra zahar farin vanilat.

ShareTweet
Articolul precedent

Remedii valoroase

Urmatorul Articol

Dupa patru ani

Articole Similare

Femina Club

Supa de cuscus cu legume

19 mai 2025

O ceapa, 1 morcov, 1 fir telina apio, 1/2 pastârnac, 1 ardei...

Femina Club

12 mai 2025

Dovlecei umpluti 4 dovlecei, 3 rosii, 2 oua, 4 linguri smântâna, 200...

Femina Club

Piure de telina

5 mai 2025

1 kg telina, 3 linguri unt, 1/2 cana lapte, sare, piper, nucsoara...

Femina Club

5 mai 2025

Pizza rulata 550 g aluat pizza, 150 g sos de rosii, 500...

Femina Club

Oua umplute

22 aprilie 2025

6 oua, 100 g piept pui fiert si tocat, 2 linguri maioneza,...

Femina Club

Spaghete cu somon

16 aprilie 2025

200 g spaghete, 100 g somon afumat, 40 g migdale, 20 g...

Urmatorul Articol

Dupa patru ani

Primul genocid al secolului XX

La ce se asteapta arheologii în 2022

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

15 mai 392 – A murit împaratul roman Valentinian al II-lea

19 mai 2025

Împaratul roman Valentinian al II-lea, nascut în anul 371, a fost fiul...

Citeste mai departe
Blitz

Amatorul – un film facut de profesionisti

19 mai 2025

Regizat de James Hawes, Amatorul (2025) este un thriller de spionaj avându-l...

Citeste mai departe
Blitz

De ce ne plac sarmalele?

19 mai 2025

O întrebare care sta pe buzele tuturor a primit raspunsul la libraria...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Semne ale abuzului de zahar

19 mai 2025

Zaharul are o reputatie proasta: stomac deranjat, iritabilitate si letargie sunt avertismente...

Citeste mai departe
Femina Club

Evitati deshidratarea

19 mai 2025

Temperaturile din ce în ce mai ridicate, alaturi de alti factori implicati,...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 19-25 mai 2025

19 mai 2025

BERBEC 21.03-20.04: Urmeaza zile placute însa simtiti nevoia sa va stabiliti niste...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.