Sunt necesare: 50 ml ulei, 2 cepe, 200 g orez, rozmarin, 25 g unt, aproximativ 1 litru supa de pui, 250 g ficatei de pui, 2 dovlecei, 1 lingurita miere, 30 ml coniac. Se curata ceapa, se spala, se toaca marunt, se lasa în uleiul înfierbântat pâna se înmoaie. Se adauga orezul si rozmarinul, se amesteca timp de câteva minute, apoi se adauga supa, treptat, pe masura ce scade. Pâna se fierbe orezul, separat se topeste untul într-o tigaie, se pun la prajit ficateii si dovleceii taiati felii. Dupa câteva minute se adauga mierea si coniacul. Se mai fierb împreuna 2-3 minute si se condimenteaza. Se rastoarna totul peste orezul fiert. Rozmarinul, untul, mierea si coniacul vor da o savoare cu totul aparte mâncarii. În plus, totul este pregatit în jumatate de ora.
Comentarii