• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
miercuri, 9 iulie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
miercuri, 9 iulie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Mancarica de fasole galbena

Mancarica de fasole galbena

11 iulie 2007
in Retete culinare
A A

500 g fasole galbena, 1-2 cepe verzi fara codite, o lingura rasa cu faina, 1/2 cana lapte, 200 g smantana, o legatura de marar, 2 pulpe de pui sau carne de manzat feliata pentru rasol, 2 catei de usturoi, sare.

Se pune o felie de carne la fiert in apa fierbinte. Se adauga ceapa taiata marunt, cateii de usturoi zdrobiti si se lasa sa fiarba pana se inmoaie carnea. Se scoate felia de carne, se taie bucatele, se scoate osul din mijlocul feliei. Se pune carnea intr-o cratita. Se adauga fasolea pastai, se acopera cu supa in care a fiert carnea. Se lasa sa fiarba pana pastaile sunt bine fierte. Se face sosul. Intr-o cratita mica se pune ulei sa se incinga. Intr-un bol punem faina cu supa. Se bate bine cu furculita sau telul, apoi se adauga lapte si smantana, pana ce sosul se subtiaza. Se toaca mararul spalat. Sosul se toarna peste fasolea din cratita, se amesteca mereu, sa nu se prinda. Se lasa sa dea cateva clocote. Se adauga mararul, se amesteca si se pune capacul. Se serveste cu paine sau mamaliguta. Cine doreste poate adauga una-doua linguri de smantana.

ShareTweet
Articolul precedent

Trei valuri de epidemii mortale

Urmatorul Articol

Prajitura din fructe cu crema si biscuiti

Articole Similare

Femina Club

Telina cu sos de smântâna

7 iulie 2025

1,5 kg telina, 50 g unt, 50 g faina, o cana lapte,...

Femina Club

Ostropel cu aripioare

30 iunie 2025

1 kg aripioare, 125 ml ulei, 2 cepe, 1 morcov, o jumatate...

Femina Club

Rizoto cu limba de vitel

23 iunie 2025

O ceasca orez, o limba de vitel, o ceapa, 1 morcov, 1...

Femina Club

Pui haiducesc

16 iunie 2025

3 pui mici, 100 ml ulei, 5 rosii, 1 pahar vin, 100...

Femina Club

Stiuca în sos de smântâna

9 iunie 2025

O stiuca de 600-800 g, o ceapa, 1 morcov, 100 g ciuperci,...

Femina Club

Creveti la tigaie

2 iunie 2025

250 g creveti, o ceapa, 3 catei usturoi, 1 ardei kapia, 400...

Urmatorul Articol

Prajitura din fructe cu crema si biscuiti

Coafuri simple

Un paralitic, vindecat de icoana apostolului Barnabas!

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

3 iulie 1423 – S-a nascut regele Ludovic al XI-lea al Frantei

7 iulie 2025

Supranumit „Regele Paianjen” pentru firea sa vicleana si reteaua de aliante si...

Citeste mai departe
Blitz

„Schema feniciana” – o comedie neagra pentru zile albe

7 iulie 2025

Cunoscutul, dar si controversatul regizor Wes Anderson revine în atentia publicului cu...

Citeste mai departe
Blitz

Colectie vestimentara

7 iulie 2025

Expozitia ROYAL, care include lucrari inspirate din viata si activitatea Reginei Maria,...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Sa întelegem acneea

7 iulie 2025

În general, la un nivel precar de informare si de educatie sanitara,...

Citeste mai departe
Femina Club

Remedii simple

7 iulie 2025

Mai ales vara, multe femei se plâng de senzatia de picioare obosite...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 7-13 iulie 2025

7 iulie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Veti munci din greu pentru a duce lucrurile la bun...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.