• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
sâmbătă, 5 iulie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
sâmbătă, 5 iulie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Orez chinezesc

Orez chinezesc

29 iunie 2020
in Retete culinare
A A

 4 cesti orez fiert, 4 linguri unt, 6 cârnaciori, 200 g sunca, 2 oua, o ceapa, 100 g ton, ciuperci, ceapa verde.

 Se fierbe orezul in apa sarata, cu câteva ore inainte de pregatirea mâncarii. Dupa ce a fiert, se scurge si se spala cu apa rece. Cârnaciorii, sunca, ciupercile si ceapa se taie felii subtiri si se prajesc usor in unt. Se adauga putina apa calda si se lasa cratita la foc mic, sa fiarba in câteva clocote. Dupa ce sosul a scazut, se adauga orezul (incalzit in prealabil), tonul rupt in fâsii marunte si ouale batute ca pentru omleta. Se amesteca incet, lasând cratita pe foc foarte putin timp, pâna ce compozitia devine omogena.

Mascota

 Crema: 250 g ciocolata menaj, 100 g unt, 4 oua.

 Pentru montat: cuvertura de ciocolata, o forma rotun-da cu diametrul de 18-20 cm destul de adânca.

 Se topeste ciocolata pe aburi. Se adauga untul bucatele amestecând mereu apoi galbenusurile si la sfârsit albusurile batute spuma. Vasul cu compozitia se lasa mereu pe baie de abur. Se unge cu unt o forma si se imbraca in cuvertura de ciocolata, se lasa sa se raceasca bine, apoi se pune crema in ea si se da iarasi la frigider câteva ore. Se rastoarna cufundând forma câteva minute in apa calda. Se poate aranja mascota folosind forme mici – pentru tarte – tapetate cu hârtie pergament sau staniol si unse cu unt.

ShareTweet
Articolul precedent

Seismografe pe fundul oceanelor

Urmatorul Articol

Masaj facial

Articole Similare

Femina Club

Ostropel cu aripioare

30 iunie 2025

1 kg aripioare, 125 ml ulei, 2 cepe, 1 morcov, o jumatate...

Femina Club

Rizoto cu limba de vitel

23 iunie 2025

O ceasca orez, o limba de vitel, o ceapa, 1 morcov, 1...

Femina Club

Pui haiducesc

16 iunie 2025

3 pui mici, 100 ml ulei, 5 rosii, 1 pahar vin, 100...

Femina Club

Stiuca în sos de smântâna

9 iunie 2025

O stiuca de 600-800 g, o ceapa, 1 morcov, 100 g ciuperci,...

Femina Club

Creveti la tigaie

2 iunie 2025

250 g creveti, o ceapa, 3 catei usturoi, 1 ardei kapia, 400...

Femina Club

Supa de mazare cu creveti

26 mai 2025

400 g mazare, o ceapa, 2 linguri unt, 150 ml vin alb,...

Urmatorul Articol

Masaj facial

Noi dezvaluiri despre “Tic Tac”

De când mâncam la restaurant?

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

26 iunie 363 d.Hr. – Moartea împaratului roman Iulian Apostatul

30 iunie 2025

În vara anului 363 e.n., împaratul Flavius Claudius Iulianus, cunoscut în istoriografia...

Citeste mai departe
Blitz

Malefici, dar geniali

30 iunie 2025

În filme, din punct de vedere al inteligentei, victimele ocupa de cele...

Citeste mai departe
Blitz

Sezatoare traditionala

30 iunie 2025

Muzeul „Vasile Pârvan” Bârlad (Str. Vasile Pârvan, Nr. 1) organizeaza pe 28...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Rujeola, o boala cu potential letal

30 iunie 2025

Cunoscuta ca una dintre infectiile virale relativ frecvente în copilarie, în primul...

Citeste mai departe
Femina Club

Leac redutabil

30 iunie 2025

Suparatoarea acnee are în propolis un remediu valoros. S-a demonstrat ca propolisul...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 30 iunie – 6 iulie 2025

30 iunie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Dispuneti de multa energie care îmbunatateste si extinde lucrurile, motiv...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.