• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 10 iulie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 10 iulie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Peste cu sos de ciuperci

Peste cu sos de ciuperci

12 iulie 2012
in Retete culinare
A A

 1 kg peste, 500 g ciuperci, 100 g unt, o lingura faina, zeama de la o lamaie, patrunjel verde, sare, piper.

 Pestele se curata, se taie bucati, se sareaza, se trece prin faina si se prajeste in ulei incins. Se calesc ciupercile in unt fierbinte. Se adauga 2-3 linguri cu supa de carne, patrunjel si se continua fierberea. Din putin unt si faina se face un sos alb care se toarna peste ciuperci, se potriveste de sare si se adauga zeama de lamaie. Totul se toarna peste bucatile de peste si se da la cuptor 10-15 minute.

Omleta cu nectarine

5 oua, 4 nectarine, 6 linguri zahar, 2 linguri faina, 100 ml smantana, 1 plic praf de copt, 1 pahar lapte, 120 g unt, coaja si sucul de la o lamaie, sare.

Se bat ouale cu zaharul pana ce devin spuma, se toarna faina, praful de copt si sarea, dupa care se incorporeaza bine. Se pun laptele si smantana, se amesteca bine, apoi se adauga zeama si coaja de la lamaie. 70 g unt se topesc si se adauga in compozitia de oua, iar restul de 50 g se pun la topit si calim nectarinele taiate sferturi pana se auresc. Peste nectarine turnam compozitia de oua si se lasam pana se incheaga, apoi cu ajutorul unei spatule intoarcem incet omleta ca sa fie prajita uniform.

ShareTweet
Articolul precedent

Pesterile, taina ascunsa a Pamantului

Urmatorul Articol

Lupta cu ridurile

Articole Similare

Femina Club

Telina cu sos de smântâna

7 iulie 2025

1,5 kg telina, 50 g unt, 50 g faina, o cana lapte,...

Femina Club

Ostropel cu aripioare

30 iunie 2025

1 kg aripioare, 125 ml ulei, 2 cepe, 1 morcov, o jumatate...

Femina Club

Rizoto cu limba de vitel

23 iunie 2025

O ceasca orez, o limba de vitel, o ceapa, 1 morcov, 1...

Femina Club

Pui haiducesc

16 iunie 2025

3 pui mici, 100 ml ulei, 5 rosii, 1 pahar vin, 100...

Femina Club

Stiuca în sos de smântâna

9 iunie 2025

O stiuca de 600-800 g, o ceapa, 1 morcov, 100 g ciuperci,...

Femina Club

Creveti la tigaie

2 iunie 2025

250 g creveti, o ceapa, 3 catei usturoi, 1 ardei kapia, 400...

Urmatorul Articol

Lupta cu ridurile

O jurnalista aduna dovezi credibile OZN

Ku Klux Klan, triumful urii

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

3 iulie 1423 – S-a nascut regele Ludovic al XI-lea al Frantei

7 iulie 2025

Supranumit „Regele Paianjen” pentru firea sa vicleana si reteaua de aliante si...

Citeste mai departe
Blitz

„Schema feniciana” – o comedie neagra pentru zile albe

7 iulie 2025

Cunoscutul, dar si controversatul regizor Wes Anderson revine în atentia publicului cu...

Citeste mai departe
Blitz

Colectie vestimentara

7 iulie 2025

Expozitia ROYAL, care include lucrari inspirate din viata si activitatea Reginei Maria,...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Sa întelegem acneea

7 iulie 2025

În general, la un nivel precar de informare si de educatie sanitara,...

Citeste mai departe
Femina Club

Remedii simple

7 iulie 2025

Mai ales vara, multe femei se plâng de senzatia de picioare obosite...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 7-13 iulie 2025

7 iulie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Veti munci din greu pentru a duce lucrurile la bun...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.