• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 18 septembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 18 septembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Pârjoale si chiftele

Pârjoale si chiftele

6 septembrie 2006
in Retete culinare
A A

500 g carne tocata, 2 felii de franzela, o ceapa verde, cu tot cu codite, 1-2 cartofi cruzi, 3 catei de usturoi, verdeata (marar si patrunjel), 1 vârf de cutit cu bicarbonat, ulei, faina, sare si piper.

Se caleste ceapa taiata marunt, cu tot cu cozi. Se curata usturoiul, se zdrobeste. Se spala si se taie cu foarfeca verdeata. Se curata cartofii, se spala, se rad pe razatoarea cu gauri mici. Se inmoaie feliile de pâine in lapte. Se indeparteaza coaja, se storc bine. Se amesteca totul cu carnea tocata. Se formeaza pârjoale, mari si ovale. Din jumatate de compozitie formam chiftele mici si rotunde. Pârjoalele se dau prin faina si se prajesc pe ambele parti in ulei incins. Se prajesc si chiftelutele mici si rotunde, date prin faina. Pârjoalele se servesc calde, cu cartofi pai sau piure, sau cu sote de legume. Chiftelutele prajite se pun intr-un sos de rosii si se fac chiftelute marinate. Se poate prepara un sos alb, cu usturoi zdrobit si marar mult. Sosul se face din faina, lapte si smântâna. Se introduc chiftelutele si se fierb in câteva clocote. Se serveste cu mamaliguta calda.

ShareTweet
Articolul precedent

Supa de dovlecei

Urmatorul Articol

Rulou de carne la cuptor

Articole Similare

Femina Club

Salata de toamna

17 septembrie 2025

4 pere, o telina, 4 lingurite nuci tocate, 3 linguri bulion, 2...

Femina Club

Gaina rasol

7 septembrie 2025

1 gaina, 23 litri apa, zarzavat de supa, o ceapa, 10 cartofi,...

Femina Club

Placinta de cartofi

1 septembrie 2025

5 cartofi mari, 100 g friptura sau mezeluri, 3-4 cepe verzi, 5...

Femina Club

Dovlecei pane

25 august 2025

2 dovlecei, sare, 2 linguri ulei, busuioc si oregano uscat, 2 catei...

Femina Club

Sufleu de mazare

18 august 2025

600 g mazare boabe, 150 unt, o lingura faina alba, o ceasca...

Femina Club

Rosii cu sufleu de brânza

11 august 2025

12 rosii mijlocii, 2 oua, o lingura faina, 2 linguri unt, 1...

Urmatorul Articol

Rulou de carne la cuptor

Trucuri de machiaj

OZN-urile sunt fulgere globulare sau corpuri de plasma?

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

11 septembrie 1297 – Batalia de la Stirling Bridge

17 septembrie 2025

Batalia de la Stirling Bridge, este una dintre cele mai semnificative confruntari...

Citeste mai departe
Blitz

Actori „cu staif” care au stralucit si în filme de actiune

17 septembrie 2025

Filmele de actiune sunt adesea printre cele mai populare si de succes...

Citeste mai departe
Blitz

Targul Iconarilor si al Mesterilor Cruceri

17 septembrie 2025

O noua editie a Targului Iconarilor si al Mesterilor Cruceri, care vor...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Anxietatea la 60 de ani

17 septembrie 2025

Anxietatea se identifica de regula cu un sentiment continuu de frica resimtit...

Citeste mai departe
Femina Club

Par stralucitor

17 septembrie 2025

Din pacate parul vopsit, foarte frumos dupa tratamentul aplicat, dupa cateva spalari...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 15-21 septembrie 2025

17 septembrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Principalul obiectiv este sa fiti cât mai eficienti si sa...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.