• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
miercuri, 2 iulie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
miercuri, 2 iulie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Pui cu sos de ceapa

Pui cu sos de ceapa

14 iulie 2020
in Retete culinare
A A

 1 kg pui, 150 ml ulei, 50 g faina, 700 g ceapa, boia de ardei dulce, o lamaie, sare.

 Puiul se curata, se taie bucati, se sareaza si se prajeste in ulei. In uleiul ramas se caleste faina, se adauga ceapa tocata marunt si se continua calirea. Se stinge cu apa, se adauga boia si se lasa sa fiarba 30 minute. Se adauga sosul peste carne, se potriveste de sare si se pune zeama de lamaie. Se mai fierbe 20 minute la foc potrivit.

Pandispan cu cirese si zmeura

 6 oua, 6 linguri faina, 6 linguri zahar, 4 linguri ulei, 2 linguri smantana, 300 g cirese (fara samburi), zmeura proaspata, 1 plic zahar vanilat, esenta vanilie, sare.

 Intai se lasa cuptorul sa se incinga la foc potrivit si se tapeteaza o tava sau o cratita cu unt si faina. Intr-un vas se mixeaza bine doar albusurile pana se fac spuma. Se adauga zaharul si se bate iar pana se topeste. Galbenusurile se amesteca bine cu uleiul, zaharul vanilat, esenta de vanilie si se adauga treptat peste albusuri, mixand totul incet, pentru a nu se lasa spuma. Se pune smantana si se adauga un praf de sare. Mai amestecam foarte putin. Faina se adauga in ploaie, amestecand cu o spatula de sus in jos, pentru a nu se lasa pandispanul, pana se incorporeaza toata. Compozitia se toarna in forma pregatita si se pun peste pandispan fructele curatate de samburi si zmeura. Se da pandispanul la cuptor si se coace pana devine usor rumenit. Se lasa la racit, se scoate prajitura din forma, se taie, apoi se pudreaza cu zahar.

ShareTweet
Articolul precedent

Tunsori in voga

Urmatorul Articol

OZN – “o amenintare nemaiintalnita”

Articole Similare

Femina Club

Ostropel cu aripioare

30 iunie 2025

1 kg aripioare, 125 ml ulei, 2 cepe, 1 morcov, o jumatate...

Femina Club

Rizoto cu limba de vitel

23 iunie 2025

O ceasca orez, o limba de vitel, o ceapa, 1 morcov, 1...

Femina Club

Pui haiducesc

16 iunie 2025

3 pui mici, 100 ml ulei, 5 rosii, 1 pahar vin, 100...

Femina Club

Stiuca în sos de smântâna

9 iunie 2025

O stiuca de 600-800 g, o ceapa, 1 morcov, 100 g ciuperci,...

Femina Club

Creveti la tigaie

2 iunie 2025

250 g creveti, o ceapa, 3 catei usturoi, 1 ardei kapia, 400...

Femina Club

Supa de mazare cu creveti

26 mai 2025

400 g mazare, o ceapa, 2 linguri unt, 150 ml vin alb,...

Urmatorul Articol

OZN - “o amenintare nemaiintalnita”

Giulia Tofana, cea mai “eficienta” otravitoare din istorie

A cincea stare a materiei

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

26 iunie 363 d.Hr. – Moartea împaratului roman Iulian Apostatul

30 iunie 2025

În vara anului 363 e.n., împaratul Flavius Claudius Iulianus, cunoscut în istoriografia...

Citeste mai departe
Blitz

Malefici, dar geniali

30 iunie 2025

În filme, din punct de vedere al inteligentei, victimele ocupa de cele...

Citeste mai departe
Blitz

Sezatoare traditionala

30 iunie 2025

Muzeul „Vasile Pârvan” Bârlad (Str. Vasile Pârvan, Nr. 1) organizeaza pe 28...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Rujeola, o boala cu potential letal

30 iunie 2025

Cunoscuta ca una dintre infectiile virale relativ frecvente în copilarie, în primul...

Citeste mai departe
Femina Club

Leac redutabil

30 iunie 2025

Suparatoarea acnee are în propolis un remediu valoros. S-a demonstrat ca propolisul...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 30 iunie – 6 iulie 2025

30 iunie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Dispuneti de multa energie care îmbunatateste si extinde lucrurile, motiv...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.