• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 10 iulie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 10 iulie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Pulpa de mistret la tava

Pulpa de mistret la tava

23 februarie 2005
in Retete culinare
A A

               1 kg de pulpa, 100 g slanina, 1/2 capatâna de usturoi, 1 ceapa, 1 morcov, 1/2 telina, boabe de piper, 1 lingura cu faina, 1 pahar cu vin.
Carnea se taie in forma unui muschi, se impaneaza cu slanina si usturoi, apoi, intr-o tava cu untura, se pune la cuptor, pentru frigere, (dupa ce in prealabil a fost fiarta si este frageda). Dupa ce carnea s-a rumenit putin se adauga legumele taiate felii si se lasa la cuptor pâna se prajesc putin legumele. Din faina diluata cu vin si putina apa calda se face un sos care se bate bine sa nu aiba cocoloase si se toarna peste legumele din tava când friptura este rumenita frumos si este frageda. Se mai introduce tava in cuptor câteva minute si se fierbe. Se strecoara apoi sosul se paseaza legumele si se trece totul prin sita. Carnea se taie in felii si se serveste cu garnitura preferata si cu sosul strecurat.

ShareTweet
Articolul precedent

14 – 20 februarie

Urmatorul Articol

Dupa ce îsi fac de cap în tari din Occidentul Europei, virusii ajung si în România

Articole Similare

Femina Club

Telina cu sos de smântâna

7 iulie 2025

1,5 kg telina, 50 g unt, 50 g faina, o cana lapte,...

Femina Club

Ostropel cu aripioare

30 iunie 2025

1 kg aripioare, 125 ml ulei, 2 cepe, 1 morcov, o jumatate...

Femina Club

Rizoto cu limba de vitel

23 iunie 2025

O ceasca orez, o limba de vitel, o ceapa, 1 morcov, 1...

Femina Club

Pui haiducesc

16 iunie 2025

3 pui mici, 100 ml ulei, 5 rosii, 1 pahar vin, 100...

Femina Club

Stiuca în sos de smântâna

9 iunie 2025

O stiuca de 600-800 g, o ceapa, 1 morcov, 100 g ciuperci,...

Femina Club

Creveti la tigaie

2 iunie 2025

250 g creveti, o ceapa, 3 catei usturoi, 1 ardei kapia, 400...

Urmatorul Articol

Dupa ce îsi fac de cap în tari din Occidentul Europei, virusii ajung si în România

Misterioasa pestera-labirint

Rapiti de OZN-uri

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

3 iulie 1423 – S-a nascut regele Ludovic al XI-lea al Frantei

7 iulie 2025

Supranumit „Regele Paianjen” pentru firea sa vicleana si reteaua de aliante si...

Citeste mai departe
Blitz

„Schema feniciana” – o comedie neagra pentru zile albe

7 iulie 2025

Cunoscutul, dar si controversatul regizor Wes Anderson revine în atentia publicului cu...

Citeste mai departe
Blitz

Colectie vestimentara

7 iulie 2025

Expozitia ROYAL, care include lucrari inspirate din viata si activitatea Reginei Maria,...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Sa întelegem acneea

7 iulie 2025

În general, la un nivel precar de informare si de educatie sanitara,...

Citeste mai departe
Femina Club

Remedii simple

7 iulie 2025

Mai ales vara, multe femei se plâng de senzatia de picioare obosite...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 7-13 iulie 2025

7 iulie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Veti munci din greu pentru a duce lucrurile la bun...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.