• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
marți, 20 mai 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
marți, 20 mai 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Rulade din carne de vitel

Rulade din carne de vitel

1 iulie 2009
in Retete culinare
A A

1 kg carne macra, o felie paine, 100 g slanina, 1 ou, sare, piper, 2 cepe, 1 morcov, o lingura ulei, 1 paharel cu vin alb.

Se taie carnea felii ca pentru snitele, aproximativ de 1 cm grosime. Feliile se bat cu ciocanul de lemn pentru a se subtia aproape la jumatate, fara sa se rupa. Se taie marginile, astfel încat bucatile obtinute sa aiba aceeasi marime, cam de 10/15 cm. Resturile de carne, cam 250 g, se dau de doua ori prin masina, împreuna cu o bucatica de miez de paine inmuiat în lapte si stors si 100 g de slanina proaspata. Se amesteca bine într-un castron, împreuna cu un ou, sare si piper. Se uda un fund de lemn si se asaza bucatile de carne una langa alta. Pe fiecare bucata se pune o cantitate egala de umplutura, care se întinde cu un cutit ud, apoi se ruleaza si se leaga cu ata. Se asaza într-o cratita felii subtiri de ceapa, cu o lingura de ulei, iar peste ele un rand de felii de morcov. Se pun ruladele deasupra, una langa alta, nu însa prea stranse. Se dau la cuptor, pana încep sa se rumeneasca. Se toarna apoi un paharel de vin si zeama de carne. Se acopera si se lasa sa fiarba înabusit o ora si un sfert. Se scoate capacul si se uda de cateva ori carnea cu sosul din cratita. Se scot ruladele, se desfac atele si se mentin calde. Se scurge grasimea din cratita în sosul care a mai ramas, se adauga doua linguri de apa si se lasa la foc iute sa dea cateva clocote. Se trece prin sita si se toarna peste rulade. Se servesc imediat.

ShareTweet
Articolul precedent

Snitel de legume

Urmatorul Articol

Ten deshidratat

Articole Similare

Femina Club

Supa de cuscus cu legume

19 mai 2025

O ceapa, 1 morcov, 1 fir telina apio, 1/2 pastârnac, 1 ardei...

Femina Club

12 mai 2025

Dovlecei umpluti 4 dovlecei, 3 rosii, 2 oua, 4 linguri smântâna, 200...

Femina Club

Piure de telina

5 mai 2025

1 kg telina, 3 linguri unt, 1/2 cana lapte, sare, piper, nucsoara...

Femina Club

5 mai 2025

Pizza rulata 550 g aluat pizza, 150 g sos de rosii, 500...

Femina Club

Oua umplute

22 aprilie 2025

6 oua, 100 g piept pui fiert si tocat, 2 linguri maioneza,...

Femina Club

Spaghete cu somon

16 aprilie 2025

200 g spaghete, 100 g somon afumat, 40 g migdale, 20 g...

Urmatorul Articol

Ten deshidratat

Ce este si ce nu este un OZN

Micile secrete ale marilor oameni

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

15 mai 392 – A murit împaratul roman Valentinian al II-lea

19 mai 2025

Împaratul roman Valentinian al II-lea, nascut în anul 371, a fost fiul...

Citeste mai departe
Blitz

Amatorul – un film facut de profesionisti

19 mai 2025

Regizat de James Hawes, Amatorul (2025) este un thriller de spionaj avându-l...

Citeste mai departe
Blitz

De ce ne plac sarmalele?

19 mai 2025

O întrebare care sta pe buzele tuturor a primit raspunsul la libraria...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Semne ale abuzului de zahar

19 mai 2025

Zaharul are o reputatie proasta: stomac deranjat, iritabilitate si letargie sunt avertismente...

Citeste mai departe
Femina Club

Evitati deshidratarea

19 mai 2025

Temperaturile din ce în ce mai ridicate, alaturi de alti factori implicati,...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 19-25 mai 2025

19 mai 2025

BERBEC 21.03-20.04: Urmeaza zile placute însa simtiti nevoia sa va stabiliti niste...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.