• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
sâmbătă, 14 iunie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
sâmbătă, 14 iunie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Rulouri de pui cu ardei

Rulouri de pui cu ardei

17 mai 2012
in Retete culinare
A A

1 piept pui, 200 g carne tocata de pui, 1 ardei gras rosu, 1 ardei gras galben (sau verde), 1 ou, sare, piper, rozmarin.

 Batem pieptul de pui cu ciocanul de snitele. Bucata obtinuta o taiem in doua. Amestecam carnea tocata cu ardeii taiati cubulete, oul, sare, piper si rozmarin macinat. Repartizam amestecul pe bucatile de piept si intindem un strat uniform. Asezam bucata de piept pe folie de aluminiu si rulam strans. Punem rulourile impachetate intr-o tava in care am pus un pahar cu apa. Se coace 15 minute la foc iute apoi se scot din folie si se pun inapoi in tava. Le condimentam cu sare si piper, le stropim cu 4-5 linguri ulei de masline si presaram deasupra rozmarin. Se mai lasa la cuptor inca 15 minute pana se rumenesc.

Inghetata de capsuni

500 g capsuni, 400 g iaurt, 100 ml frisca, 6 linguri miere, o lingura zeama de lamaie.

Se curata capsunile de codite, se mixeaza in robot sau blender si adaugam iaurtul si frisca batuta. Punem apoi mierea in cantitatea dorita in functie de gustul acrisor al iaurtului, zeama de lamaie, omogenizam compozitia si dam la congelator. Scoatem vasul din congelator dupa 40 de minute si mixam compozitia pentru a impiedica formarea acelor de gheata. O repunem in congelator pana cand o servim in cupe decorate cu fructe.

ShareTweet
Articolul precedent

Plantele au memorie si vorbesc intre ele

Urmatorul Articol

Machiaj perfect

Articole Similare

Femina Club

Stiuca în sos de smântâna

9 iunie 2025

O stiuca de 600-800 g, o ceapa, 1 morcov, 100 g ciuperci,...

Femina Club

Creveti la tigaie

2 iunie 2025

250 g creveti, o ceapa, 3 catei usturoi, 1 ardei kapia, 400...

Femina Club

Supa de mazare cu creveti

26 mai 2025

400 g mazare, o ceapa, 2 linguri unt, 150 ml vin alb,...

Femina Club

Supa de cuscus cu legume

19 mai 2025

O ceapa, 1 morcov, 1 fir telina apio, 1/2 pastârnac, 1 ardei...

Femina Club

12 mai 2025

Dovlecei umpluti 4 dovlecei, 3 rosii, 2 oua, 4 linguri smântâna, 200...

Femina Club

Piure de telina

5 mai 2025

1 kg telina, 3 linguri unt, 1/2 cana lapte, sare, piper, nucsoara...

Urmatorul Articol

Machiaj perfect

Complicitatea presei la musamalizarea fenomenului OZN

Telegrama care a distrus un imperiu

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

5 iunie 1968 – Robert F. Kennedy este asasinat

9 iunie 2025

Pe 5 iunie 1968, Statele Unite ale Americii au fost zguduite de...

Citeste mai departe
Blitz

Filme pe care le-am revedea la nesfârsit

9 iunie 2025

Exista unele filme pe care simti întotdeauna ca trebuie sa le urmaresti...

Citeste mai departe
Blitz

Hotel Victoria

9 iunie 2025

O expozitie care propune descoperirea povestii unei cladiri emblematice de pe Strada...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Longevitatea la îndemâna noastra

9 iunie 2025

Medicii si cercetatorii afirma ca, pe masura ce speranta de viata creste,...

Citeste mai departe
Femina Club

Exfoliant natural

9 iunie 2025

V-ati gândit ce exfoliant natural, bine parfumat, ati putea folosi cu usurinta?...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 9-15 iunie 2025

9 iunie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Ritmul zilelor se va accentua în aceasta perioada si veti...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.