2 oua, 1/2 dintr-un castravete, 1 ceapa, 1 rosie, 1/2 dintr-un ardei gras rosu, 2-3 masline, 1 lingura de lapte concentrat, 1/2 lingura de ulei, 1 lingura de pâine muiata, 1 lingura de patrunjel verde tocat, marar, 1 praf de sare, 1 praf de boia, 1/2 mar ras pe razatoarea cu gauri mici. Se fierb ouale tari, se curata de coaja, se taie rondele. Se spala marul, se îndeparteaza cotorul si semintele si se rade pe razatoare cu gauri mici. Se toaca ceapa fin, se spala maslinele, se scot sâmburii si se rup jumatati. Se amesteca totul. Deoparte se face sosul din ulei, lapte concentrat, pâinea muiata, patrunjelul si mararul taiate fin. Se pune sare si boia. Se toarna sosul peste salata si se amesteca. Lasati deoparte. La servit presarati marar.
Comentarii