• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
miercuri, 2 iulie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
miercuri, 2 iulie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Sarmale de post in frunza de vita

Sarmale de post in frunza de vita

2 aprilie 2014
in Retete culinare
A A

 2-3 morcovi, o cana orez, 2 cepe, o telina, ulei masline, sare, piper, pasta de tomate.

 Ceapa se toaca fin si se caleste in ulei, apoi se adauga morcovul si telina razuite si se mai tin putin pe foc. Dupa aceea se pune orezul bine spalat, o jumatate de cana cu apa si se inabusa pana scade. Se lasa compozitia la racit, se amesteca bine si se impacheteaza sarmalele cu frunza de vita. Intr-un vas se asaza sarmalele, se acopera cu apa si se fierb la foc mic o ora. Cand sunt aproape gata se adauga si pasta de tomate si se mai tine pe foc cateva minute.

Briose cu portocale si ciocolata

 2 1/2 cani faina, o lingura praf de copt, sare, 1/2 cana zahar brun, sucul si coaja rasa de la o portocala, 2 oua, o cana lapte, Ľ cana unt topit, o cana bucati ciocolata.

 Faina, praful de copt, zaharul si coaja rasa de portocala se amesteca intr-un bol. Separat se bat ouale, se adauga laptele, untul topit si sucul de portocala care se toarna peste ingredientele din bol. Se adauga bucatile de ciocolata si se amesteca din nou. Se incalzeste cuptorul. Intr-o forma de briose se toarna compozitia si se coace.

ShareTweet
Articolul precedent

Moscheile – arhitectura moderna, dar si stil traditional

Urmatorul Articol

Maini catifelate

Articole Similare

Femina Club

Ostropel cu aripioare

30 iunie 2025

1 kg aripioare, 125 ml ulei, 2 cepe, 1 morcov, o jumatate...

Femina Club

Rizoto cu limba de vitel

23 iunie 2025

O ceasca orez, o limba de vitel, o ceapa, 1 morcov, 1...

Femina Club

Pui haiducesc

16 iunie 2025

3 pui mici, 100 ml ulei, 5 rosii, 1 pahar vin, 100...

Femina Club

Stiuca în sos de smântâna

9 iunie 2025

O stiuca de 600-800 g, o ceapa, 1 morcov, 100 g ciuperci,...

Femina Club

Creveti la tigaie

2 iunie 2025

250 g creveti, o ceapa, 3 catei usturoi, 1 ardei kapia, 400...

Femina Club

Supa de mazare cu creveti

26 mai 2025

400 g mazare, o ceapa, 2 linguri unt, 150 ml vin alb,...

Urmatorul Articol

Maini catifelate

Ecouri in urma desecretizarii arhivelor britanice

Erori fatale in razboi

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

26 iunie 363 d.Hr. – Moartea împaratului roman Iulian Apostatul

30 iunie 2025

În vara anului 363 e.n., împaratul Flavius Claudius Iulianus, cunoscut în istoriografia...

Citeste mai departe
Blitz

Malefici, dar geniali

30 iunie 2025

În filme, din punct de vedere al inteligentei, victimele ocupa de cele...

Citeste mai departe
Blitz

Sezatoare traditionala

30 iunie 2025

Muzeul „Vasile Pârvan” Bârlad (Str. Vasile Pârvan, Nr. 1) organizeaza pe 28...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Rujeola, o boala cu potential letal

30 iunie 2025

Cunoscuta ca una dintre infectiile virale relativ frecvente în copilarie, în primul...

Citeste mai departe
Femina Club

Leac redutabil

30 iunie 2025

Suparatoarea acnee are în propolis un remediu valoros. S-a demonstrat ca propolisul...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 30 iunie – 6 iulie 2025

30 iunie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Dispuneti de multa energie care îmbunatateste si extinde lucrurile, motiv...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.