500 g antricot de vita fara os, 150 g carne de vita de calitate superioara, 75 ml de ulei, 1 ou, 25 g de faina, 1 morcov, 1 patrunjel, 150 g smântâna, piper, 1 lingurita de mustar, 1 kg de cartofi, 1 ceapa, 400 ml supa de oase, foi de dafin, patrunjel verde, sare. Spalati antricotul apoi taiati-l în 5 bucati pe care le bateti cu ciocanul din lemn si sarati-le putin. Carnea taiati-o în bucati mici, treceti-o prin masina de tocat. Ceapa, morcovul si patrunjelul spalati-le, tocati-le marunt si caliti-le în jumatate din cantitatea de ulei. Adaugati foi de dafin si 100 ml de supa. Când lichidul s-a evaporat si zarzavaturile s-au patruns, puneti faina dezlegata cu 300 ml de supa. Carnea tocata combinati-o cu sare, piper, patrunjel, oul fiert tare si taiat în cuburi mici. Asterneti aceasta compozitie pe fiecare bucata de antricot batut, rulati-le, prindeti-le cu scobitori si asezati-le într-o tava. Peste rulourile umplute, turnati sosul din zarzavat si fierbeti-le împreuna 15 minute, la foc mic. Aduceti preparatul alaturi de cartofi fierti, natur, decorati cu patrunjel verde si stropiti cu smântâna.
Comentarii