• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
miercuri, 14 mai 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
miercuri, 14 mai 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Spanac sotat cu muguri de pin

Spanac sotat cu muguri de pin

12 iunie 2023
in Retete culinare
A A

 2 linguri ulei de masline, 2 lingurite muguri de pin, 2 linguri stafide, 500 g frunze spanac, 2 linguri otet balsamic.

 Se incinge uleiul intr-o tigaie mare. Se adauga stafidele, mugurii de pini si se amesteca pana se rumenesc.  Se pun si frunzele de spanac, se amesteca si se gateste apoi la foc mediu. Dupa ce spanacul este gata fiert, se adauga otetul si se amesteca pana se omogenizeaza. Se potriveste de sare si piper dupa gust, apoi se serveste.

Crema de vanilie cu capsuni

 500 ml lapte, 100 g zahar, 40 g amidon, 7 galbenusuri, 1 baton vanilie, 50 g unt, 300 g capsuni, 150 g biscuiti, sare.

 Se pune laptele la fiert cu zaharul si putina sare. Cand laptele fierbe, se adauga amidonul si se lasa sa fiarba la foc mic aproximativ 5 minute. Intr-un bol mare se pun galbenusurile, se adauga semintele de la pastaia de vanilie si se amesteca bine cu telul, adaugand treptat laptele ingrosat si lasat pana devine caldut. Se pune totul in oala in care a fiert laptele, apoi se lasa la foc mic si se amesteca energic cu telul pana cand ajunge in punctul de fierbere. Se ia de pe foc, se adauga untul si se mai amesteca 1 minut. Se lasa budinca sa se raceasca, apoi se toarna in recipiente. Deasupra se pun capsuni feliate si biscuiti sfaramati.

ShareTweet
Articolul precedent

Lectia de gimnastica

Urmatorul Articol

Spanac sotat cu muguri de pin

Articole Similare

Femina Club

12 mai 2025

Dovlecei umpluti 4 dovlecei, 3 rosii, 2 oua, 4 linguri smântâna, 200...

Femina Club

Piure de telina

5 mai 2025

1 kg telina, 3 linguri unt, 1/2 cana lapte, sare, piper, nucsoara...

Femina Club

5 mai 2025

Pizza rulata 550 g aluat pizza, 150 g sos de rosii, 500...

Femina Club

Oua umplute

22 aprilie 2025

6 oua, 100 g piept pui fiert si tocat, 2 linguri maioneza,...

Femina Club

Spaghete cu somon

16 aprilie 2025

200 g spaghete, 100 g somon afumat, 40 g migdale, 20 g...

Femina Club

Frigarui de miel

7 aprilie 2025

O pulpa de miel, 2 lingurite condimente, 1 vârf de cutit scortisoara...

Urmatorul Articol

Spanac sotat cu muguri de pin

Spanac sotat cu muguri de pin

10 motive pentru a lua OZN-urile in serios

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

8 mai 1884 – S-a nascut Harry S. Truman, presedinte al SUA

12 mai 2025

Harry S. Truman (1884- 1972) a fost al 33-lea presedinte al Statelor...

Citeste mai departe
Blitz

Dupa-amiaza de câine

12 mai 2025

„Dupa-amiaza de câine” (traducerea – cel putin controversata, a denumirii originale „Dog...

Citeste mai departe
Blitz

De la Potaissa la Turda

12 mai 2025

Muzeul de Istorie din Turda în colaborare cu Universitatea de Medicina, Farmacie,...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Cum prevenim deshidratarea?

12 mai 2025

Recomandarea devenita cliseu este corecta „Consumati cel putin doi litri de apa...

Citeste mai departe
Femina Club

Gimnastica faciala

12 mai 2025

Masajul si exercitiile faciale, alaturi de mastile naturale aplicate, îsi pun amprenta...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 12-18 mai 2025

12 mai 2025

BERBEC 21.03-20.04: A sosit momentul prielnic pentru vacante, aventuri creative, activitati distractive...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.