500 g frisca, zahar dupa gust, 1 kg mere nu prea zemoase, 150 g nuci sau alune.
Se bate spuma frisca cu zahar. Se curata merele, se dau pe razatoare si se incorporeaza cu frisca adaugandu-se nucile zdrobite sau alunele. Se serveste în cupe imediat.
Prima pagină » Spuma de mere cu frisca (reteta elvetiana)
500 g frisca, zahar dupa gust, 1 kg mere nu prea zemoase, 150 g nuci sau alune.
Se bate spuma frisca cu zahar. Se curata merele, se dau pe razatoare si se incorporeaza cu frisca adaugandu-se nucile zdrobite sau alunele. Se serveste în cupe imediat.
2 albusuri, 3/4 pahar zahar, 100 g ciocolata rasa, 150 g alune...
Heliogabalus este numele adoptat de Varius Avitus Bassianus, împarat roman (218-222), nascut...
Citeste mai departeLucrul împreuna poate crea o legatura speciala între celebritatile de la Hollywood,...
Citeste mai departeBiblioteca Batthyaneum din Alba Iulia detine cea mai veche editie din Suetonius...
Citeste mai departeDincolo de perspectiva religioasa a acestei perioade de restrictii alimentare, este bine...
Citeste mai departeCâteva „reguli de aur” se impun în îngrijirile cosmetice. Astfel, daca aveti...
Citeste mai departeBERBEC 21.03-20.04: In aceste zile veti simti ca problemele legate de casa...
Citeste mai departeCopyright © 1999 - 2024 Revista Magazin
Comentarii