500 g frisca, zahar dupa gust, 1 kg mere nu prea zemoase, 150 g nuci sau alune.
Se bate spuma frisca cu zahar. Se curata merele, se dau pe razatoare si se incorporeaza cu frisca adaugandu-se nucile zdrobite sau alunele. Se serveste în cupe imediat.
Prima pagină » Spuma de mere cu frisca (reteta elvetiana)
500 g frisca, zahar dupa gust, 1 kg mere nu prea zemoase, 150 g nuci sau alune.
Se bate spuma frisca cu zahar. Se curata merele, se dau pe razatoare si se incorporeaza cu frisca adaugandu-se nucile zdrobite sau alunele. Se serveste în cupe imediat.
În vara anului 363 e.n., împaratul Flavius Claudius Iulianus, cunoscut în istoriografia...
Citeste mai departeÎn filme, din punct de vedere al inteligentei, victimele ocupa de cele...
Citeste mai departeMuzeul „Vasile Pârvan” Bârlad (Str. Vasile Pârvan, Nr. 1) organizeaza pe 28...
Citeste mai departeCunoscuta ca una dintre infectiile virale relativ frecvente în copilarie, în primul...
Citeste mai departeSuparatoarea acnee are în propolis un remediu valoros. S-a demonstrat ca propolisul...
Citeste mai departeBERBEC 21.03-20.04: Dispuneti de multa energie care îmbunatateste si extinde lucrurile, motiv...
Citeste mai departeCopyright © 1999 - 2024 Revista Magazin
Comentarii