• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 22 mai 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 22 mai 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Sufleu de varza

Sufleu de varza

12 decembrie 2022
in Retete culinare
A A

 O varza mijlocie, 100 g unt proaspat, o lingura faina, o lingura brânza rasa, 2 linguri smântâna, 3 oua, sare, piper, o lingurita pesmet.

 Se taie în patru o varza mijlocie si se pune sa fiarba 10 minute. Se scurge bine de apa si se toaca marunt. Separat se freaca untul spuma, se adauga faina, brânza rasa, smântâna si galbenusurile. Se amesteca bine cu varza, se potriveste de sare si de piper. La urma se adauga cele trei albusuri batute spuma. Se unge cu unt o forma rezistenta la foc, se toarna compozitia, deasupra se presara pesmet si se pun câteva bucatele de unt. Se da la cuptor la foc potrivit, tinându-se pâna creste si se rumeneste frumos deasupra.

Dovleac copt picant

 500 g dovleac, 2-3 linguri ulei, sare, piper, cimbru, 2-3 catei de usturoi, optional, fulgi de chili.

 Dovleacul se curata de coaja si de seminte, apoi se taie cuburi cu latura de 4 cm. Intr-o tava termorezistenta se pune dovleacul astfel încât bucatelele sa nu se atinga între ele. Se stropeste totul cu ulei, se amesteca bine si se condimenteaza totul cu sare si piper. Usturoiul taiat felii subtiri se pune peste dovleac, iar deasupra se pun crengute de cimbru. Cine doreste, poate adauga câtiva fulgi de chili. Se da tava la cuptorul preîncalzit si se lasa pâna se rumeneste dovleacul.

ShareTweet
Articolul precedent

De sezon

Urmatorul Articol

De ce exista dezinteres fata de OZN-uri?

Articole Similare

Femina Club

Supa de cuscus cu legume

19 mai 2025

O ceapa, 1 morcov, 1 fir telina apio, 1/2 pastârnac, 1 ardei...

Femina Club

12 mai 2025

Dovlecei umpluti 4 dovlecei, 3 rosii, 2 oua, 4 linguri smântâna, 200...

Femina Club

Piure de telina

5 mai 2025

1 kg telina, 3 linguri unt, 1/2 cana lapte, sare, piper, nucsoara...

Femina Club

5 mai 2025

Pizza rulata 550 g aluat pizza, 150 g sos de rosii, 500...

Femina Club

Oua umplute

22 aprilie 2025

6 oua, 100 g piept pui fiert si tocat, 2 linguri maioneza,...

Femina Club

Spaghete cu somon

16 aprilie 2025

200 g spaghete, 100 g somon afumat, 40 g migdale, 20 g...

Urmatorul Articol

De ce exista dezinteres fata de OZN-uri?

“Donatia lui Constantin”, un genial fals medieval

Viata dupa marea extinctie

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

15 mai 392 – A murit împaratul roman Valentinian al II-lea

19 mai 2025

Împaratul roman Valentinian al II-lea, nascut în anul 371, a fost fiul...

Citeste mai departe
Blitz

Amatorul – un film facut de profesionisti

19 mai 2025

Regizat de James Hawes, Amatorul (2025) este un thriller de spionaj avându-l...

Citeste mai departe
Blitz

De ce ne plac sarmalele?

19 mai 2025

O întrebare care sta pe buzele tuturor a primit raspunsul la libraria...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Semne ale abuzului de zahar

19 mai 2025

Zaharul are o reputatie proasta: stomac deranjat, iritabilitate si letargie sunt avertismente...

Citeste mai departe
Femina Club

Evitati deshidratarea

19 mai 2025

Temperaturile din ce în ce mai ridicate, alaturi de alti factori implicati,...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 19-25 mai 2025

19 mai 2025

BERBEC 21.03-20.04: Urmeaza zile placute însa simtiti nevoia sa va stabiliti niste...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.