• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
duminică, 26 octombrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
duminică, 26 octombrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Supa rece de linte

Supa rece de linte

29 mai 2017
in Retete culinare
A A

 500 g linte, 1,5 litri apa, o ceapa, 3 catei usturoi, o lingura cimbru, otet de mere.

 Se spala lintea aleasa si se pune de seara in apa. A doua zi se pune la fiert cu 1,5 litri apa si ceapa. Se lasa sa fiarba aproximativ 2 ore si jumatate. Cand lintea este aproape fiarta se adauga sare, usturoiul si cimbrul, se lasa sa mai dea cateva clocote. Se strecoara si se acreste cu otet dupa gust.

Prajitura vieneza cu branza

 Blat: 140 g unt, 140 g faina, 2 oua, 2 linguri smantana, o lingura zahar, putina sare.

 Umplutura: 500 g branza de vaci, 6 linguri smantana, 6 linguri zahar, 6 oua.

 Ingredientele de la blat se amesteca, se framanta bine si se lasa 30 de minute in repaus. Apoi se intinde o foaie de marimea tavii si se coace pe jumatate. Umplutura se prepara amestecand branza de vaci trecuta prin sita cu smantana, zaharul, galbenusurile, apoi se adauga albusurile batute spuma. Crema se intinde peste prajitura coapta pe jumatate si se introduce din nou la cuptor pana se rumeneste frumos. La final, se pudreaza cu zahar vanilat.

ShareTweet
Articolul precedent

„Norocosul” informator al serviciilor secrete

Urmatorul Articol

Cum estompati ridurile

Articole Similare

Femina Club

Telina cu ciuperci

15 octombrie 2025

3 teline mari, 5 linguri unt, 10 ciuperci, o ceapa, o lingura...

Femina Club

Crap cu rosii

6 octombrie 2025

2 kg crap, 1 kg rosii, 100 g unt, 100 ml vin...

Femina Club

Muschi de porc cu lamâie

29 septembrie 2025

600 g muschi de porc, 300 g sunca, 1-2 lamâi, 75 g...

Femina Club

Macrou cu legume

23 septembrie 2025

1 kg macrou, 1 morcov, o telina, 1 patrunjel, o ceapa, 3...

Femina Club

Salata de toamna

17 septembrie 2025

4 pere, o telina, 4 lingurite nuci tocate, 3 linguri bulion, 2...

Femina Club

Gaina rasol

7 septembrie 2025

1 gaina, 23 litri apa, zarzavat de supa, o ceapa, 10 cartofi,...

Urmatorul Articol

Cum estompati ridurile

Cazul Buzau 1992

Revolutia si tronul

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

9 octombrie 1859 – S-a nascut Alfred Dreyfus, victima celei mai mari erori judiciare

15 octombrie 2025

Alfred Dreyfus a fost un ofiter francez de origine evreiasca, cunoscut în...

Citeste mai departe
Blitz

Cele mai palpitante filme despre supravietuire

15 octombrie 2025

Filmele de supravietuire au fascinat dintotdeauna publicul prin povestiri intense despre lupta...

Citeste mai departe
Blitz

Obiecte cu poveste

15 octombrie 2025

O parte esentiala a patrimoniului etnografic, teascurile pentru presat struguri vor putea...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Când „dulcele” devine amar

15 octombrie 2025

Atrasi de produsele comestibile cu gust dulce, copiii fiind cei mai rasfatati...

Citeste mai departe
Femina Club

In atentie decolteul si gâtul

15 octombrie 2025

Preocupate excesiv de aspectul obrazului, uitam adesea ca decolteul si gâtul au...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 13-19 octombrie 2025

15 octombrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: In aceasta perioada aveti sansa de a clarifica si explica...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.