• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
duminică, 15 iunie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
duminică, 15 iunie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Tocanita cu castraveti murati

Tocanita cu castraveti murati

31 ianuarie 2018
in Retete culinare
A A

 1 kg carne de vitel, 2 cepe, 50 ml ulei, o cana supa, 500 g castraveti murati, 1 pahar suc de rosii, patrunjel verde, cimbru, o lingura bulion.

 Carnea de vitel se taie cubulete, ceapa se toaca julien si se pun impreuna la calit intr-o cratita cu ulei, apoi se stinge cu o cana de supa si se lasa sa fiarba o jumatate de ora. Castravetii murati se taie rondele, se spala sub jet de apa, se scurg bine si se adauga peste carnea pusa la fiert. Dupa o jumatate de ora se adauga piper, un pahar cu suc de rosii, iar la urma adaugam patrunjelul tocat, cimbru si o lingura de bulion. Se mai da cateva clocote.

Parfait de portocale

 200 g zahar, 150 ml lapte, 2 oua, 1 plic zahar vanilat, 400 g portocale, 500 g frisca.

 Zaharul se amesteca bine cu laptele si ouale pana se omogenizeaza, se pune pe foc si se amesteca, pana ce da in fiert, se ia vasul de pe foc, se adauga zaharul vanilat si se lasa sa se raceasca bine. Se curata portocalele de coaja, se desfac felii, se cojesc partile albe, se scot samburii si se taie in feliute subtiri care se pun peste compozitie, dupa ce aceasta s-a racit. Se toarna compozitia peste frisca si se amesteca usor cu telul. Se toarna in forme de parfait, care se pun in congelator timp de trei ore.

ShareTweet
Articolul precedent

Ten vulnerabil

Urmatorul Articol

Crezi cand ai vazut tu insuti

Articole Similare

Femina Club

Stiuca în sos de smântâna

9 iunie 2025

O stiuca de 600-800 g, o ceapa, 1 morcov, 100 g ciuperci,...

Femina Club

Creveti la tigaie

2 iunie 2025

250 g creveti, o ceapa, 3 catei usturoi, 1 ardei kapia, 400...

Femina Club

Supa de mazare cu creveti

26 mai 2025

400 g mazare, o ceapa, 2 linguri unt, 150 ml vin alb,...

Femina Club

Supa de cuscus cu legume

19 mai 2025

O ceapa, 1 morcov, 1 fir telina apio, 1/2 pastârnac, 1 ardei...

Femina Club

12 mai 2025

Dovlecei umpluti 4 dovlecei, 3 rosii, 2 oua, 4 linguri smântâna, 200...

Femina Club

Piure de telina

5 mai 2025

1 kg telina, 3 linguri unt, 1/2 cana lapte, sare, piper, nucsoara...

Urmatorul Articol

Crezi cand ai vazut tu insuti

Debutul uriasei conflagratii mondiale

Dronele contraataca!

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

5 iunie 1968 – Robert F. Kennedy este asasinat

9 iunie 2025

Pe 5 iunie 1968, Statele Unite ale Americii au fost zguduite de...

Citeste mai departe
Blitz

Filme pe care le-am revedea la nesfârsit

9 iunie 2025

Exista unele filme pe care simti întotdeauna ca trebuie sa le urmaresti...

Citeste mai departe
Blitz

Hotel Victoria

9 iunie 2025

O expozitie care propune descoperirea povestii unei cladiri emblematice de pe Strada...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Longevitatea la îndemâna noastra

9 iunie 2025

Medicii si cercetatorii afirma ca, pe masura ce speranta de viata creste,...

Citeste mai departe
Femina Club

Exfoliant natural

9 iunie 2025

V-ati gândit ce exfoliant natural, bine parfumat, ati putea folosi cu usurinta?...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 9-15 iunie 2025

9 iunie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Ritmul zilelor se va accentua în aceasta perioada si veti...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.