• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 23 octombrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 23 octombrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Budinca de carne

Budinca de carne

16 mai 2018
in Retete culinare
A A

 600-700 g carne tocata, 2 oua, 2 felii paine mai veche, 1 sfert varza proaspata, o ceapa, 3 linguri ulei, sare, piper, verdeata.

 Varza, ceapa si painea înmuiata în apa si stoarsa bine se trec prin masina de tocat. Se amesteca apoi cu carnea tocata, galbenusurile, verdeata tocata fin, se potriveste de sare si piper, iar la urma se adauga albusurile batute spuma. Se alege o cratita potrivita, se unge cu ulei si se toarna compozitia. Deasupra se netezeste, se unge cu ulei si se pune la cuptor, la foc potrivit.

Pere in cuib

 6 pere, o portocala, o lingura miere, o lingurita scortisoara macinata, 2 albusuri, 100 g zahar pudra, o lingura migdale tocate.

 Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul si se bate ca pentru bezea. Dupa ce albusurile sunt gata se adauga migdalele. Se unge cu unt si se presara cu faina o tava pe care se pun patru „cuiburi” din bezea, formand un gol in mijloc. Se coc la foc foarte slab 40-45 de minute. Perele curatate de coaja si fara samburi, taiate bucati mici, mierea, scortisoara, zeama si coaja rasa a unei portocale se pun la fiert la foc slab, intr-un vas acoperit, 25 de minute. Se mixeaza compozitia rezultata si se lasa sa se racoreasca. In fiecare cuib de bezea se pun 2 linguri cu pasta de pere.

ShareTweet
Articolul precedent

Machiaj inspirat

Urmatorul Articol

Un raspuns dat scepticilor OZN

Articole Similare

Femina Club

Telina cu ciuperci

15 octombrie 2025

3 teline mari, 5 linguri unt, 10 ciuperci, o ceapa, o lingura...

Femina Club

Crap cu rosii

6 octombrie 2025

2 kg crap, 1 kg rosii, 100 g unt, 100 ml vin...

Femina Club

Muschi de porc cu lamâie

29 septembrie 2025

600 g muschi de porc, 300 g sunca, 1-2 lamâi, 75 g...

Femina Club

Macrou cu legume

23 septembrie 2025

1 kg macrou, 1 morcov, o telina, 1 patrunjel, o ceapa, 3...

Femina Club

Salata de toamna

17 septembrie 2025

4 pere, o telina, 4 lingurite nuci tocate, 3 linguri bulion, 2...

Femina Club

Gaina rasol

7 septembrie 2025

1 gaina, 23 litri apa, zarzavat de supa, o ceapa, 10 cartofi,...

Urmatorul Articol

Un raspuns dat scepticilor OZN

Devotament de regina

Noile tehnologii în actiune

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

9 octombrie 1859 – S-a nascut Alfred Dreyfus, victima celei mai mari erori judiciare

15 octombrie 2025

Alfred Dreyfus a fost un ofiter francez de origine evreiasca, cunoscut în...

Citeste mai departe
Blitz

Cele mai palpitante filme despre supravietuire

15 octombrie 2025

Filmele de supravietuire au fascinat dintotdeauna publicul prin povestiri intense despre lupta...

Citeste mai departe
Blitz

Obiecte cu poveste

15 octombrie 2025

O parte esentiala a patrimoniului etnografic, teascurile pentru presat struguri vor putea...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Când „dulcele” devine amar

15 octombrie 2025

Atrasi de produsele comestibile cu gust dulce, copiii fiind cei mai rasfatati...

Citeste mai departe
Femina Club

In atentie decolteul si gâtul

15 octombrie 2025

Preocupate excesiv de aspectul obrazului, uitam adesea ca decolteul si gâtul au...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 13-19 octombrie 2025

15 octombrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: In aceasta perioada aveti sansa de a clarifica si explica...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.