• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
vineri, 24 octombrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
vineri, 24 octombrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Friptura cu sos de ceapa

Friptura cu sos de ceapa

22 noiembrie 2012
in Retete culinare
A A

 3 felii carne de porc, 2 cepe, o lingura unt, 3 foi dafin, 1 pahar vin rosu, 5 catei usturoi, 2 linguri zahar.

 Carnea se condimenteaza cu sare si piper, se asaza intr-o tava, se adauga putin vin, apa si foile de dafin. Se da la cuptor pâna se patrunde, apoi se adauga usturoiul pisat si se mai lasa la cuptor pâna se rumeneste. Ceapa se curata, se spala si se taie julien. Se caramelizeaza zaharul si apoi se adauga ceapa, restul de vin si se fierbe aproximativ 15 minute. Când se serveste, friptura se garniseste cu sosul de ceapa.

Plachie de peste

1,5 kg peste, 500 g arpacas, 250 g ceapa, 3 linguri ulei, 150 ml vin alb, 3-4 rosii, sare, piper, mustar boabe, verdeata, cimbru.

Pestele se curata si se spala. Ceapa taiata marunt se inabusa in ulei, se stinge cu arpacasul bine spalat si fiert, se pune putina apa, piper, boabe de mustar putin zdrobite, cimbru pisat, verdeata si se potriveste de sare. Totul se toarna intr-o tava, pestele portionat sau intreg se asaza deasupra si se da la cuptor. Dupa ce s-a copt pe jumatate, se pun deasupra bucati de rosii si se da tava din nou la cuptor. La sfârsit, se adauga vinul si se lasa pâna ce pestele s-a rumenit.

ShareTweet
Articolul precedent

Fara efort, un ten luminos

Urmatorul Articol

Din ultimele documente britanice OZN desecretizate

Articole Similare

Femina Club

Telina cu ciuperci

15 octombrie 2025

3 teline mari, 5 linguri unt, 10 ciuperci, o ceapa, o lingura...

Femina Club

Crap cu rosii

6 octombrie 2025

2 kg crap, 1 kg rosii, 100 g unt, 100 ml vin...

Femina Club

Muschi de porc cu lamâie

29 septembrie 2025

600 g muschi de porc, 300 g sunca, 1-2 lamâi, 75 g...

Femina Club

Macrou cu legume

23 septembrie 2025

1 kg macrou, 1 morcov, o telina, 1 patrunjel, o ceapa, 3...

Femina Club

Salata de toamna

17 septembrie 2025

4 pere, o telina, 4 lingurite nuci tocate, 3 linguri bulion, 2...

Femina Club

Gaina rasol

7 septembrie 2025

1 gaina, 23 litri apa, zarzavat de supa, o ceapa, 10 cartofi,...

Urmatorul Articol

Din ultimele documente britanice OZN desecretizate

V-2 teroarea aeriana a lui Hitler

„Cascadele Sangelui” si misterele din Antarctica

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

9 octombrie 1859 – S-a nascut Alfred Dreyfus, victima celei mai mari erori judiciare

15 octombrie 2025

Alfred Dreyfus a fost un ofiter francez de origine evreiasca, cunoscut în...

Citeste mai departe
Blitz

Cele mai palpitante filme despre supravietuire

15 octombrie 2025

Filmele de supravietuire au fascinat dintotdeauna publicul prin povestiri intense despre lupta...

Citeste mai departe
Blitz

Obiecte cu poveste

15 octombrie 2025

O parte esentiala a patrimoniului etnografic, teascurile pentru presat struguri vor putea...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Când „dulcele” devine amar

15 octombrie 2025

Atrasi de produsele comestibile cu gust dulce, copiii fiind cei mai rasfatati...

Citeste mai departe
Femina Club

In atentie decolteul si gâtul

15 octombrie 2025

Preocupate excesiv de aspectul obrazului, uitam adesea ca decolteul si gâtul au...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 13-19 octombrie 2025

15 octombrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: In aceasta perioada aveti sansa de a clarifica si explica...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.