• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
marți, 28 octombrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
marți, 28 octombrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Friptura de porc cu ghimbir

Friptura de porc cu ghimbir

19 ianuarie 2016
in Retete culinare
A A

 350 g carne porc macra, 3 linguri sos de soia, 2 linguri sake sau vin alb sec, 2 lingurite ghimbir dat pe razatoare, 2 linguri ulei.

 Se taie carnea in bucatele subtiri. Se pun bucatile de porc intr-un bol. Se rade ghimbirul si de adauga la carne, cu sosul de soia si sake (sau vin alb). Se lasa 10 minute, dar nu mai mult ca sa nu se intareasca feliile de porc. Se adauga uleiul in tigaie si când s-a infierbântat se adauga bucatile de carne având grija sa nu se suprapuna. Se adauga restul de sos din bol si se mai prajeste 1-2 minute.

Rulada cu gem

 100 g zahar, 80 g faina, 4 oua, sare, 4 zahar vanilat, 1 borcan gem, 20 g unt.

 Galbenusurile cu zaharul si sarea se freaca spuma. Se adauga faina, amestecând usor sa nu dea inapoi. Se bat albusurile spuma si le incorporam in aluat. Se unge o tava cu unt, se toarna compozitia si o dam la cuptor, la foc potrivit. Dupa ce s-a copt, se rastoarna pe un servet ud sau pudrat cu zahar vanilat, se unge cu gem si se ruleaza cu servetul. Se lasa in servet 10 minute, dupa care se scoate si se lasa sa se raceasca.

ShareTweet
Articolul precedent

Horoscopul saptamanii: 18-24 ianuarie 2016

Urmatorul Articol

14 ianuarie 1972 – Margareta a II-a devine regina Danemarcei

Articole Similare

Femina Club

Suc de legume si fructe

27 octombrie 2025

15 frunze spanac, 1 castravete, 1 mar verde, o lamaie, 5 frunze...

Femina Club

Paste bolognese

27 octombrie 2025

500 g spaghete, 3 linguri ulei de masline, 2 morcovi, 500 g...

Femina Club

Telina cu ciuperci

15 octombrie 2025

3 teline mari, 5 linguri unt, 10 ciuperci, o ceapa, o lingura...

Femina Club

Crap cu rosii

6 octombrie 2025

2 kg crap, 1 kg rosii, 100 g unt, 100 ml vin...

Femina Club

Muschi de porc cu lamâie

29 septembrie 2025

600 g muschi de porc, 300 g sunca, 1-2 lamâi, 75 g...

Femina Club

Macrou cu legume

23 septembrie 2025

1 kg macrou, 1 morcov, o telina, 1 patrunjel, o ceapa, 3...

Urmatorul Articol

14 ianuarie 1972 – Margareta a II-a devine regina Danemarcei

La umbra junilor în floare

Spectacolul amaraciunii

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

23 octombrie 1812 – Complotul generalului Malet

27 octombrie 2025

În zorii zilei de 23 octombrie 1812, la Paris, generalul Claude François...

Citeste mai departe
Blitz

Filme de Oscar: „Oameni obisnuiti”

27 octombrie 2025

În septembrie 2025, lumea filmului a pierdut o legenda: Robert Redford, regizorul...

Citeste mai departe
Blitz

Calatorie în lumea de dincolo

27 octombrie 2025

Palatul Sutu gazduieste, din 23 octombrie, expozitia „Calatoria în lumea de dincolo....

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Beneficiile orei standard permanente

27 octombrie 2025

Schimbarea anuala a orei oficiale are la baza ratiuni exclusiv economice, care...

Citeste mai departe
Femina Club

Ten ferm si luminos

27 octombrie 2025

Aspectul sanatos, tanar, frumos al tenului bine hidratat se mentine si cu...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 27 octombrie – 2 noiembrie 2025

27 octombrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Dispuneti de multa obiectivitate pentru a putea vedea cum va...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.