• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 18 decembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 18 decembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Friptura de porc cu ghimbir

Friptura de porc cu ghimbir

19 ianuarie 2016
in Retete culinare
A A

 350 g carne porc macra, 3 linguri sos de soia, 2 linguri sake sau vin alb sec, 2 lingurite ghimbir dat pe razatoare, 2 linguri ulei.

 Se taie carnea in bucatele subtiri. Se pun bucatile de porc intr-un bol. Se rade ghimbirul si de adauga la carne, cu sosul de soia si sake (sau vin alb). Se lasa 10 minute, dar nu mai mult ca sa nu se intareasca feliile de porc. Se adauga uleiul in tigaie si când s-a infierbântat se adauga bucatile de carne având grija sa nu se suprapuna. Se adauga restul de sos din bol si se mai prajeste 1-2 minute.

Rulada cu gem

 100 g zahar, 80 g faina, 4 oua, sare, 4 zahar vanilat, 1 borcan gem, 20 g unt.

 Galbenusurile cu zaharul si sarea se freaca spuma. Se adauga faina, amestecând usor sa nu dea inapoi. Se bat albusurile spuma si le incorporam in aluat. Se unge o tava cu unt, se toarna compozitia si o dam la cuptor, la foc potrivit. Dupa ce s-a copt, se rastoarna pe un servet ud sau pudrat cu zahar vanilat, se unge cu gem si se ruleaza cu servetul. Se lasa in servet 10 minute, dupa care se scoate si se lasa sa se raceasca.

ShareTweet
Articolul precedent

Horoscopul saptamanii: 18-24 ianuarie 2016

Urmatorul Articol

14 ianuarie 1972 – Margareta a II-a devine regina Danemarcei

Articole Similare

Femina Club

Legume cu smantana

15 decembrie 2025

1 kg legume fierte, 250 ml smantana, 30 g faina, sare, 50...

Femina Club

Pui caramelizat

8 decembrie 2025

1 pui grill dezosat, 50 ml ulei de masline, 3 linguri miere,...

Femina Club

Cartofi cu ciuperci

3 decembrie 2025

400 g ciuperci, 2 cepe, 4 cartofi, ulei, sare, piper. Se curata...

Femina Club

Sufleu de legume

23 noiembrie 2025

1 morcov, 1 patrunjel, o telina mica, câteva pastai fasole verde, 2...

Femina Club

Budinca de ciuperci

18 noiembrie 2025

500 g ciuperci, 100 g margarina sau unt, 50 g faina (2...

Femina Club

Pateuri cu sardele

11 noiembrie 2025

Un pachet cu aluat de pateuri. Umplutura: o conserva cu sardele, piper....

Urmatorul Articol

14 ianuarie 1972 – Margareta a II-a devine regina Danemarcei

La umbra junilor în floare

Spectacolul amaraciunii

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

11 decembrie 969 – Asasinarea împaratului bizantin Nicefor al II-lea

15 decembrie 2025

Nicefor al IIlea Focas (Nikeforos Fokas) a domnit ca împarat bizantin între...

Citeste mai departe
Blitz

Cele mai bune filme despre Frankenstein

15 decembrie 2025

Savantul Frankenstein si creatura sa monstruoasa au captivat generatii întregi, dand nastere...

Citeste mai departe
Blitz

Enciclopedie a provinciei

15 decembrie 2025

Primul volum al trilogiei „Encyclopaedia Bannatica”, semnat de medicul timisorean Adrian Badescu,...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Alimente sanatoase pentru vasele de sânge

15 decembrie 2025

Consumul excesiv de alimente procesate sau de grasimi nesanatoase poate duce la...

Citeste mai departe
Femina Club

Stralucire si luminozitate

15 decembrie 2025

Exista multiple „trucuri” la care e bine sa apelati pentru a da...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 15-21 decembrie 2025

15 decembrie 2025

BERBEC 21.0320.04: Sunteti ghidati de o puternica dorinta de a schimba peisajul,...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.