• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
miercuri, 17 septembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
miercuri, 17 septembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Macaroane milaneze

Macaroane milaneze

26 aprilie 2018
in Retete culinare
A A

 400 g macaroane, 100 g parmezan sau svaiter, 100 g limba afumata, 100 g ciuperci, 25 g unt proaspat, sare.

 Pentru sos de rosii: 500 g rosii, o lingurita zahar, unt proaspat (cat o nuca), sare.

 Se fierb macaroanele, se limpezesc cu apa fierbinte si se scurg. Se adauga o lingura de unt proaspat si cateva linguri de parmezan sau svaiter. Se amesteca usor cu furculita ca sa nu se sfarame. Separat, se taie marunt cateva felii de limba afumata si cateva ciuperci fierte. Se pun intr-un sos de rosii fiert cu putina zeama de carne. Se amesteca totul cu macaroanele, se tine fierbinte pe foc, fara sa mai fiarba. Inainte de a se servi se mai adauga cateva bucatele de unt proaspat. Se serveste foarte fierbinte.

Patratele cu nuca

 125 g faina, 125 g zahar pudra, 125 g nuci taiate, 4 oua, 1 zahar vanilat.

 Se freaca galbenusurile cu zaharul pana se obtine o crema consistenta. Se adauga apoi treptat faina, zaharul vanilat si nucile. Albusurile batute spuma se incorporeaza usor in compozitie, la sfarsit. Se toarna compozitia intr-o tava unsa si presarata cu faina, se coace la cuptor, la foc potrivit, circa 35 de minute. Dupa ce s-a racit, se taie patratele.

ShareTweet
Articolul precedent

Un plus de luminozitate si stralucire

Urmatorul Articol

Incident OZN deasupra statului Oregon

Articole Similare

Femina Club

Gaina rasol

7 septembrie 2025

1 gaina, 23 litri apa, zarzavat de supa, o ceapa, 10 cartofi,...

Femina Club

Placinta de cartofi

1 septembrie 2025

5 cartofi mari, 100 g friptura sau mezeluri, 3-4 cepe verzi, 5...

Femina Club

Dovlecei pane

25 august 2025

2 dovlecei, sare, 2 linguri ulei, busuioc si oregano uscat, 2 catei...

Femina Club

Sufleu de mazare

18 august 2025

600 g mazare boabe, 150 unt, o lingura faina alba, o ceasca...

Femina Club

Rosii cu sufleu de brânza

11 august 2025

12 rosii mijlocii, 2 oua, o lingura faina, 2 linguri unt, 1...

Femina Club

Scoarta de nuca

11 august 2025

3 oua, 1 pahar zahar, 3/4 pahar faina, 1 pahar nuci. Se...

Urmatorul Articol

Incident OZN deasupra statului Oregon

Razboinici de profesie

Ce diete sunt mai sanatoase?

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

4 septembrie 476 – Detronarea împaratului roman, Romulus Augustulus

7 septembrie 2025

Anul 476 este considerat de multi istorici drept momentul în care s-a...

Citeste mai departe
Blitz

Jamie Lee Curtis – o actrita pentru toate anotimpurile

7 septembrie 2025

Cu un zâmbet inconfundabil si o energie care umple ecranul, Jamie Lee...

Citeste mai departe
Blitz

Festivalul scrisorilor

7 septembrie 2025

Cea de-a V-a editie a Festivalului Scrisorilor se va desfasura în luna...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Surprinzatorul pepene verde

7 septembrie 2025

Aparut în publicatia Nutrients, un studiu american a relevat faptul ca persoanele...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 8-14 septembrie 2025

7 septembrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Este momentul prielnic pentru a stabili ce este mai important...

Citeste mai departe
Istorii

Cei mai incompetenti generali din Al Doilea Razboi Mondial

7 septembrie 2025

Au provocat înfrângeri prin gafele lor, si-au derutat propriile trupe, au dispretuit...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.