• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
duminică, 9 noiembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
duminică, 9 noiembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Macaroane milaneze

Macaroane milaneze

26 aprilie 2018
in Retete culinare
A A

 400 g macaroane, 100 g parmezan sau svaiter, 100 g limba afumata, 100 g ciuperci, 25 g unt proaspat, sare.

 Pentru sos de rosii: 500 g rosii, o lingurita zahar, unt proaspat (cat o nuca), sare.

 Se fierb macaroanele, se limpezesc cu apa fierbinte si se scurg. Se adauga o lingura de unt proaspat si cateva linguri de parmezan sau svaiter. Se amesteca usor cu furculita ca sa nu se sfarame. Separat, se taie marunt cateva felii de limba afumata si cateva ciuperci fierte. Se pun intr-un sos de rosii fiert cu putina zeama de carne. Se amesteca totul cu macaroanele, se tine fierbinte pe foc, fara sa mai fiarba. Inainte de a se servi se mai adauga cateva bucatele de unt proaspat. Se serveste foarte fierbinte.

Patratele cu nuca

 125 g faina, 125 g zahar pudra, 125 g nuci taiate, 4 oua, 1 zahar vanilat.

 Se freaca galbenusurile cu zaharul pana se obtine o crema consistenta. Se adauga apoi treptat faina, zaharul vanilat si nucile. Albusurile batute spuma se incorporeaza usor in compozitie, la sfarsit. Se toarna compozitia intr-o tava unsa si presarata cu faina, se coace la cuptor, la foc potrivit, circa 35 de minute. Dupa ce s-a racit, se taie patratele.

ShareTweet
Articolul precedent

Un plus de luminozitate si stralucire

Urmatorul Articol

Incident OZN deasupra statului Oregon

Articole Similare

Femina Club

Suc de legume si fructe

27 octombrie 2025

15 frunze spanac, 1 castravete, 1 mar verde, o lamaie, 5 frunze...

Femina Club

Paste bolognese

27 octombrie 2025

500 g spaghete, 3 linguri ulei de masline, 2 morcovi, 500 g...

Femina Club

Telina cu ciuperci

15 octombrie 2025

3 teline mari, 5 linguri unt, 10 ciuperci, o ceapa, o lingura...

Femina Club

Crap cu rosii

6 octombrie 2025

2 kg crap, 1 kg rosii, 100 g unt, 100 ml vin...

Femina Club

Muschi de porc cu lamâie

29 septembrie 2025

600 g muschi de porc, 300 g sunca, 1-2 lamâi, 75 g...

Femina Club

Macrou cu legume

23 septembrie 2025

1 kg macrou, 1 morcov, o telina, 1 patrunjel, o ceapa, 3...

Urmatorul Articol

Incident OZN deasupra statului Oregon

Razboinici de profesie

Ce diete sunt mai sanatoase?

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

23 octombrie 1812 – Complotul generalului Malet

27 octombrie 2025

În zorii zilei de 23 octombrie 1812, la Paris, generalul Claude François...

Citeste mai departe
Blitz

Filme de Oscar: „Oameni obisnuiti”

27 octombrie 2025

În septembrie 2025, lumea filmului a pierdut o legenda: Robert Redford, regizorul...

Citeste mai departe
Blitz

Calatorie în lumea de dincolo

27 octombrie 2025

Palatul Sutu gazduieste, din 23 octombrie, expozitia „Calatoria în lumea de dincolo....

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Beneficiile orei standard permanente

27 octombrie 2025

Schimbarea anuala a orei oficiale are la baza ratiuni exclusiv economice, care...

Citeste mai departe
Femina Club

Ten ferm si luminos

27 octombrie 2025

Aspectul sanatos, tanar, frumos al tenului bine hidratat se mentine si cu...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 27 octombrie – 2 noiembrie 2025

27 octombrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Dispuneti de multa obiectivitate pentru a putea vedea cum va...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.