• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
vineri, 11 iulie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
vineri, 11 iulie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Musaca de dovlecei

Musaca de dovlecei

8 septembrie 2010
in Retete culinare
A A

3 dovlecei mijlocii, 750 g carne macra, 1 morcov, 1 cartof, 2 cepe, 1 ou, 2 linguri smântâna, sare, piper, 4 linguri unt, 2 linguri faina, o lingura pesmet, 4 rosii sau o lingura bulion, o ceasca zeama de carne sau apa.

Se curata dovleceii de coaja. Se taie felii rotunde de grosimea degetului. Se sareaza si se lasa un sfert de ora sa se scurga de apa. Se usuca bine, se dau prin faina, se prajesc în unt, pe ambele parti. Se da prin masina carnea împreuna cu morcovul si cartoful crud. Se prajeste carnea si ceapa taiata marunt cu o lingura de unt. Dupa ce s-a racorit putin, se adauga un ou, smântâna, sare si piper. Într-o cratita unsa cu unt si presarata cu pesmet se asaza un rând de dovlecei, un strat de carne, si asa mai departe, pâna se ispravesc carnea si dovleceii. Este de preferat ca ultimul strat sa fie de dovlecei. Deasupra se toarna o ceasca de zeama de carne cu o lingura de bulion de rosii, sau se pun câteva rosii taiate felii. Se da la cuptor sa scada.

ShareTweet
Articolul precedent

Misterele fluturilor

Urmatorul Articol

Biscuiti cu scortisoara

Articole Similare

Femina Club

Telina cu sos de smântâna

7 iulie 2025

1,5 kg telina, 50 g unt, 50 g faina, o cana lapte,...

Femina Club

Ostropel cu aripioare

30 iunie 2025

1 kg aripioare, 125 ml ulei, 2 cepe, 1 morcov, o jumatate...

Femina Club

Rizoto cu limba de vitel

23 iunie 2025

O ceasca orez, o limba de vitel, o ceapa, 1 morcov, 1...

Femina Club

Pui haiducesc

16 iunie 2025

3 pui mici, 100 ml ulei, 5 rosii, 1 pahar vin, 100...

Femina Club

Stiuca în sos de smântâna

9 iunie 2025

O stiuca de 600-800 g, o ceapa, 1 morcov, 100 g ciuperci,...

Femina Club

Creveti la tigaie

2 iunie 2025

250 g creveti, o ceapa, 3 catei usturoi, 1 ardei kapia, 400...

Urmatorul Articol

Biscuiti cu scortisoara

Celulita, dupa 40 de ani

Cincizeci de ani de programe SETI

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

3 iulie 1423 – S-a nascut regele Ludovic al XI-lea al Frantei

7 iulie 2025

Supranumit „Regele Paianjen” pentru firea sa vicleana si reteaua de aliante si...

Citeste mai departe
Blitz

„Schema feniciana” – o comedie neagra pentru zile albe

7 iulie 2025

Cunoscutul, dar si controversatul regizor Wes Anderson revine în atentia publicului cu...

Citeste mai departe
Blitz

Colectie vestimentara

7 iulie 2025

Expozitia ROYAL, care include lucrari inspirate din viata si activitatea Reginei Maria,...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Sa întelegem acneea

7 iulie 2025

În general, la un nivel precar de informare si de educatie sanitara,...

Citeste mai departe
Femina Club

Remedii simple

7 iulie 2025

Mai ales vara, multe femei se plâng de senzatia de picioare obosite...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 7-13 iulie 2025

7 iulie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Veti munci din greu pentru a duce lucrurile la bun...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.