• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
marți, 13 mai 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
marți, 13 mai 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Musaca de varza cu carne

Musaca de varza cu carne

22 mai 2014
in Retete culinare
A A

 750 g carne tocata, o varza frumoasa, verdeata, 2 cepe, sare, piper.

 Se caleste ceapa taiata marunt pana devine aurie, se amesteca apoi cu carnea si se lasa pe foc pana se patrunde. Se potriveste de sare, piper si se adauga verdeata taiata. Se desface varza foi, se inlatura vinele mai groase si apoi se opareste. ~ntr-o cratita unsa se presara pesmet si se intind cateva foi la fund, apoi se pune un strat de carne calita. Pe urma se pune alt rand de foi si asa mai departe, deasupra punand tot foi de varza. La urma se presara putin pesmet, se pun 3-4 linguri de smantana, un praf de sare si se da musacaua la cuptorul incins.

Trufe

 4 galbenusuri, 250 g migdale, 250 g zahar farin, 200 g ciocolata, o cescuta rom.

 Se fierb trei oua tari, se lasa sa se raceasca, se scot galbenusurile si se dau prin sita. ~ntr-un castron se pun galbenusurile trecute prin sita, un galbenus crud, migdalele curatate si date prin masina (din care oprim cateva), precum si zaharul farin. Se amesteca totul bine, se adauga jumatate din ciocolata rasa si romul, amestecand din nou. Din compozitie se formeaza mici sfere, care se trec prin restul de ciocolata rasa pana se fac negre. ~n fiecare trufa se infig tepi facuti din migdalele oprite.

ShareTweet
Articolul precedent

Horoscopul saptamanii: 26 mai – 1 iunie 2014

Urmatorul Articol

22 mai 1455 – Incepe Razboiul celor Doua Roze

Articole Similare

Femina Club

12 mai 2025

Dovlecei umpluti 4 dovlecei, 3 rosii, 2 oua, 4 linguri smântâna, 200...

Femina Club

Piure de telina

5 mai 2025

1 kg telina, 3 linguri unt, 1/2 cana lapte, sare, piper, nucsoara...

Femina Club

5 mai 2025

Pizza rulata 550 g aluat pizza, 150 g sos de rosii, 500...

Femina Club

Oua umplute

22 aprilie 2025

6 oua, 100 g piept pui fiert si tocat, 2 linguri maioneza,...

Femina Club

Spaghete cu somon

16 aprilie 2025

200 g spaghete, 100 g somon afumat, 40 g migdale, 20 g...

Femina Club

Frigarui de miel

7 aprilie 2025

O pulpa de miel, 2 lingurite condimente, 1 vârf de cutit scortisoara...

Urmatorul Articol

22 mai 1455 - Incepe Razboiul celor Doua Roze

Regatul de gheata – cea mai de succes animatie din toate timpurile

Omul este un mincinos

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

8 mai 1884 – S-a nascut Harry S. Truman, presedinte al SUA

12 mai 2025

Harry S. Truman (1884- 1972) a fost al 33-lea presedinte al Statelor...

Citeste mai departe
Blitz

Dupa-amiaza de câine

12 mai 2025

„Dupa-amiaza de câine” (traducerea – cel putin controversata, a denumirii originale „Dog...

Citeste mai departe
Blitz

De la Potaissa la Turda

12 mai 2025

Muzeul de Istorie din Turda în colaborare cu Universitatea de Medicina, Farmacie,...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Cum prevenim deshidratarea?

12 mai 2025

Recomandarea devenita cliseu este corecta „Consumati cel putin doi litri de apa...

Citeste mai departe
Femina Club

Gimnastica faciala

12 mai 2025

Masajul si exercitiile faciale, alaturi de mastile naturale aplicate, îsi pun amprenta...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 12-18 mai 2025

12 mai 2025

BERBEC 21.03-20.04: A sosit momentul prielnic pentru vacante, aventuri creative, activitati distractive...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.