• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 18 decembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 18 decembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Ostropel cu carne de porc

Ostropel cu carne de porc

3 octombrie 2022
in Retete culinare
A A

 750 g carne porc, 100 ml ulei, 3 cepe, 1 morcov mare, o telina, 2 linguri faina, 50 g bulion de rosii, o lamaie, 5 catei usturoi, 100 ml vin, sare.

 Carnea de porc se taie bucati, se sareaza si se prajeste in 50 ml ulei. In uleiul ramas se caleste faina, se adauga morcovii si telina date pe razatoare si ceapa tocata marunt. Se stinge cu bulion dizolvat in apa, se lasa sa fiarba aproximativ 30 minute, se paseaza si apoi se toarna peste carne. Se adauga zeama de lamaie, vinul si mujdeiul de usturoi. Se potriveste de sare si se mai fierbe 15-20 minute.

Prajitura cu albus

 10 albusuri, 2 cani zahar, 2 cani faina, 100 ml ulei, sucul si coaja de la o lamaie, 1 plic praf de copt, 2 cani nuci taiate, stafide si rahat.

 Se bat albusurile spuma, se adauga putin cate putin zaharul si se bat pana se obtine o spuma tare. Se adauga faina, praful de copt dizolvat in zeama de lamaie, coaja de lamaie, amestecul de rahat, nuci, stafide si se amesteca usor. Se coace la foc potrivit intr-o forma tapetata cu hartie de copt, aproximativ 45 de minute. Cand e gata, se presara zahar pudra.

ShareTweet
Articolul precedent

Look indraznet

Urmatorul Articol

Razboiul oficiilor OZN din SUA

Articole Similare

Femina Club

Legume cu smantana

15 decembrie 2025

1 kg legume fierte, 250 ml smantana, 30 g faina, sare, 50...

Femina Club

Pui caramelizat

8 decembrie 2025

1 pui grill dezosat, 50 ml ulei de masline, 3 linguri miere,...

Femina Club

Cartofi cu ciuperci

3 decembrie 2025

400 g ciuperci, 2 cepe, 4 cartofi, ulei, sare, piper. Se curata...

Femina Club

Sufleu de legume

23 noiembrie 2025

1 morcov, 1 patrunjel, o telina mica, câteva pastai fasole verde, 2...

Femina Club

Budinca de ciuperci

18 noiembrie 2025

500 g ciuperci, 100 g margarina sau unt, 50 g faina (2...

Femina Club

Pateuri cu sardele

11 noiembrie 2025

Un pachet cu aluat de pateuri. Umplutura: o conserva cu sardele, piper....

Urmatorul Articol

Razboiul oficiilor OZN din SUA

Cher Ami - porumbelul care a salvat un batalion

Creaturi si locuri misterioase in oceane

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

11 decembrie 969 – Asasinarea împaratului bizantin Nicefor al II-lea

15 decembrie 2025

Nicefor al IIlea Focas (Nikeforos Fokas) a domnit ca împarat bizantin între...

Citeste mai departe
Blitz

Cele mai bune filme despre Frankenstein

15 decembrie 2025

Savantul Frankenstein si creatura sa monstruoasa au captivat generatii întregi, dand nastere...

Citeste mai departe
Blitz

Enciclopedie a provinciei

15 decembrie 2025

Primul volum al trilogiei „Encyclopaedia Bannatica”, semnat de medicul timisorean Adrian Badescu,...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Alimente sanatoase pentru vasele de sânge

15 decembrie 2025

Consumul excesiv de alimente procesate sau de grasimi nesanatoase poate duce la...

Citeste mai departe
Femina Club

Stralucire si luminozitate

15 decembrie 2025

Exista multiple „trucuri” la care e bine sa apelati pentru a da...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 15-21 decembrie 2025

15 decembrie 2025

BERBEC 21.0320.04: Sunteti ghidati de o puternica dorinta de a schimba peisajul,...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.