• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 22 mai 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 22 mai 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Penne cu carne de pui

Penne cu carne de pui

24 octombrie 2018
in Retete culinare
A A

 600 g piept de pui dezosat, 2 catei usturoi tocati marunt, 300-350 g smantana de gatit, 3 linguri ulei de masline, 500 ml supa de pui, 250-300 g penne, 250 g parmezan ras, sare, piper, patrunjel verde.

 Pregatiti un vas inalt, care sa nu se lipeasca, in care sa incapa intreg preparatul. Se taie carnea de pui in cubulete, se asezoneaza cu sare si piper, dupa gust. Se calesc cubuletele de pui in ulei de masline, la foc mediu. Cand carnea prinde culoare, se adauga usturoiul maruntit si se calesc putin. Se pune supa de pui, smantana si pastele nefacute deasupra, se amesteca si se aduce la punctul de fierbere. Se acopera oala si se lasa sa fiarba inabusit, la foc mic, pana cand se fierb pastele. Se ia de pe foc, se pune parmezanul ras si se amesteca. Se presara patrunjel proaspat taiat pe fiecare portie in parte.

Biscuiti spritati

 60 g faina, 250 g unt, 2 albusuri, 100 g zahar pudra, sare.

 Se freaca untul la temperatura camerei cu zaharul. Albusurile se bat usor cu un praf de sare, fara a le transforma in spuma. Se pun albusurile peste amestecul de unt cu zahar, apoi se adauga faina si se omogenizeaza. Aluatul obtinut se pune intr-un pos striat. In tava de copt tapetata cu hartie, se pun cu posul biscuiti drepti sau sub diferite forme. Se coc circa 10 minute, se lasa sa se raceasca in tava si apoi se desprind de hartie.

ShareTweet
Articolul precedent

4 “secrete” valoroase

Urmatorul Articol

Animal de prada in spatele cortinei

Articole Similare

Femina Club

Supa de cuscus cu legume

19 mai 2025

O ceapa, 1 morcov, 1 fir telina apio, 1/2 pastârnac, 1 ardei...

Femina Club

12 mai 2025

Dovlecei umpluti 4 dovlecei, 3 rosii, 2 oua, 4 linguri smântâna, 200...

Femina Club

Piure de telina

5 mai 2025

1 kg telina, 3 linguri unt, 1/2 cana lapte, sare, piper, nucsoara...

Femina Club

5 mai 2025

Pizza rulata 550 g aluat pizza, 150 g sos de rosii, 500...

Femina Club

Oua umplute

22 aprilie 2025

6 oua, 100 g piept pui fiert si tocat, 2 linguri maioneza,...

Femina Club

Spaghete cu somon

16 aprilie 2025

200 g spaghete, 100 g somon afumat, 40 g migdale, 20 g...

Urmatorul Articol

Animal de prada in spatele cortinei

Fenomene paranormale in intalnirile OZN

Are dreptate Einstein?

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

15 mai 392 – A murit împaratul roman Valentinian al II-lea

19 mai 2025

Împaratul roman Valentinian al II-lea, nascut în anul 371, a fost fiul...

Citeste mai departe
Blitz

Amatorul – un film facut de profesionisti

19 mai 2025

Regizat de James Hawes, Amatorul (2025) este un thriller de spionaj avându-l...

Citeste mai departe
Blitz

De ce ne plac sarmalele?

19 mai 2025

O întrebare care sta pe buzele tuturor a primit raspunsul la libraria...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Semne ale abuzului de zahar

19 mai 2025

Zaharul are o reputatie proasta: stomac deranjat, iritabilitate si letargie sunt avertismente...

Citeste mai departe
Femina Club

Evitati deshidratarea

19 mai 2025

Temperaturile din ce în ce mai ridicate, alaturi de alti factori implicati,...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 19-25 mai 2025

19 mai 2025

BERBEC 21.03-20.04: Urmeaza zile placute însa simtiti nevoia sa va stabiliti niste...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.