• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
luni, 12 mai 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
luni, 12 mai 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Peste oceanic cu ciuperci

Peste oceanic cu ciuperci

19 ianuarie 2012
in Retete culinare
A A

 250 g file de cod (sau alt peste fara oase), 250 g ciuperci, o ceapa, marar, 1/2 lamaie, 50 ml ulei, sare, piper.

 Se fierb fileurile si se taie marunt. Ciupercile se spala, se taie feliute. Se toaca ceapa marunt si se amesteca impreuna cu ciupercile apoi se pun la calit in putin ulei. Dupa ce ciupercile sunt gata, se sareaza, se pipereaza, se adauga pestele si putina zeama de lamaie. Se asaza totul pe un platou si se orneaza cu marar tocat foarte fin.

Placinta cu crema de vanilie

Foi: 500 g faina, 400 g unt sau margarina, 2 oua, 20 ml otet, sare.

Crema: 220 g faina, 1,5 litru lapte, 9 oua, 150 g zahar, 1/2 baton vanilie, 250 g coaja de portocala confiata, 100 g zahar pudra.

Din faina, unt, oua, o lingura otet si un varf cutit de sare se prepara o coca din care se fac doua foi, ce se asaza in tavi de aceeasi marime si se coc in cuptor. Crema se prepara din lapte, faina, oua, zahar si vanilie, care se fierb impreuna. Dupa ce au fiert, se adauga coaja de portocala data prin masina de tocat si inainte de a se raci se toarna peste una din foi, se intinde cu cutitul si se acopera cu cealalta foaie. Se lasa sa se raceasca si apoi se portioneaza si se pudreaza cu zahar.

ShareTweet
Articolul precedent

Optimismul intareste sistemul imunitar

Urmatorul Articol

Mainile, veritabila carte de vizita

Articole Similare

Femina Club

Piure de telina

5 mai 2025

1 kg telina, 3 linguri unt, 1/2 cana lapte, sare, piper, nucsoara...

Femina Club

5 mai 2025

Pizza rulata 550 g aluat pizza, 150 g sos de rosii, 500...

Femina Club

Oua umplute

22 aprilie 2025

6 oua, 100 g piept pui fiert si tocat, 2 linguri maioneza,...

Femina Club

Spaghete cu somon

16 aprilie 2025

200 g spaghete, 100 g somon afumat, 40 g migdale, 20 g...

Femina Club

Frigarui de miel

7 aprilie 2025

O pulpa de miel, 2 lingurite condimente, 1 vârf de cutit scortisoara...

Femina Club

Cartofi dulci umpluti

1 aprilie 2025

2 cartofi dulci, 350 g cârnati, ulei, o ceapa, 4 catei usturoi,...

Urmatorul Articol

Mainile, veritabila carte de vizita

Unde mai raporteaza militarii americani OZN-urile

Che Guevara intelectualul razboinic

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

1 mai 1820 – Executia conspiratorilor de pe Cato Street

5 mai 2025

„Conspiratia de pe Cato Street” a fost un complot vizând asasinarea tuturor...

Citeste mai departe
Blitz

Cei mai excentrici actori de la Hollywood

5 mai 2025

Nu exista nicio îndoiala ca Hollywood-ul, ca industrie, tinde sa atraga personalitati...

Citeste mai departe
Blitz

Cultura uneste

5 mai 2025

Cea de-a XXIX-a editie a Festivalului Filmului European va începe pe 8...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Sa ne încarcam bateriile…

5 mai 2025

Tot mai mult ne plângem de oboseala accentuata, de somn insuficient, de...

Citeste mai departe
Femina Club

Esential pentru un par stralucitor

5 mai 2025

La început de primavara aerul uscat, poluarea si temperaturile oscilante pot avea...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 5-11 mai 2025

5 mai 2025

BERBEC 21.03-20.04: Soarele este în zodia dumneavoastra si va sporeste energia, asa...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.