• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
marți, 1 iulie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
marți, 1 iulie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Piept de pui cu smantana

Piept de pui cu smantana

3 septembrie 2015
in Retete culinare
A A

 1 piept de pui, o paine, o cana cu lapte, 2-3 linguri de smantana, sare, piper, 1 castravete murat.

 Pieptul de pui se pune la fiert in putina apa cu sare. Dupa ce este gata, se scurge de apa si se toaca bine cu masina de tocat, impreuna cu cateva felii de paine inmuiate in putin lapte si stoarse apoi. Castravetele se toaca marunt. Intr-un bol se amesteca smantana cu carnea, castravetele, sare si piper. Se pastreaza la rece pana o servim.

Tort de inghetata cu banane

 130 g biscuiti de cacao, 50 ml cafea, 2 banane, 3 oua, 150 g zahar, 300 ml lapte, 350 ml frisca, o lingura amidon, frisca pentru ornat.

 Ouale cu zaharul se mixeaza bine pana ce acesta se topeste, se adauga amidonul si se omogenizeaza. Laptele se incalzeste, se adauga crema, se amesteca, se pune la foc mic pentru aproximativ 5 minute, amestecand continuu pana se ingroasa. O banana se paseaza bine si se adauga in compozitie. Frisca (350 ml) se bate si se adauga in compozitie, se omogenizeaza si se da la congelator 1 ora. Se scoate si se mixeaza pentru a sparge acele de gheata, se da din nou la congelator si dupa inca o ora se procedeaza la fel. Se ia o caserola mai adanca si se imbraca in folie alimentara, se adauga inghetata, se taie banana felii si se pune in inghetata, se acopera cu folie si se da la congelator 3 ore. Biscuitii se sfarama si se amesteca bine cu cafea. Dupa 3 ore se adauga compozitia de biscuiti si, cu o lingura, se preseaza putin. Se da din nou la congelator pana a doua zi. Tortul se rastoarna pe un platou, in asa fel incat biscuitii sa fie la baza. Se decoreaza cu frisca, dupa preferinte.

ShareTweet
Articolul precedent

Insulele „colonizeaza” marile

Urmatorul Articol

Armonii cromatice

Articole Similare

Femina Club

Ostropel cu aripioare

30 iunie 2025

1 kg aripioare, 125 ml ulei, 2 cepe, 1 morcov, o jumatate...

Femina Club

Rizoto cu limba de vitel

23 iunie 2025

O ceasca orez, o limba de vitel, o ceapa, 1 morcov, 1...

Femina Club

Pui haiducesc

16 iunie 2025

3 pui mici, 100 ml ulei, 5 rosii, 1 pahar vin, 100...

Femina Club

Stiuca în sos de smântâna

9 iunie 2025

O stiuca de 600-800 g, o ceapa, 1 morcov, 100 g ciuperci,...

Femina Club

Creveti la tigaie

2 iunie 2025

250 g creveti, o ceapa, 3 catei usturoi, 1 ardei kapia, 400...

Femina Club

Supa de mazare cu creveti

26 mai 2025

400 g mazare, o ceapa, 2 linguri unt, 150 ml vin alb,...

Urmatorul Articol

Armonii cromatice

O planeta pentru civilizatii nepamantene

Puterea si muntii de bani

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

26 iunie 363 d.Hr. – Moartea împaratului roman Iulian Apostatul

30 iunie 2025

În vara anului 363 e.n., împaratul Flavius Claudius Iulianus, cunoscut în istoriografia...

Citeste mai departe
Blitz

Malefici, dar geniali

30 iunie 2025

În filme, din punct de vedere al inteligentei, victimele ocupa de cele...

Citeste mai departe
Blitz

Sezatoare traditionala

30 iunie 2025

Muzeul „Vasile Pârvan” Bârlad (Str. Vasile Pârvan, Nr. 1) organizeaza pe 28...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Rujeola, o boala cu potential letal

30 iunie 2025

Cunoscuta ca una dintre infectiile virale relativ frecvente în copilarie, în primul...

Citeste mai departe
Femina Club

Leac redutabil

30 iunie 2025

Suparatoarea acnee are în propolis un remediu valoros. S-a demonstrat ca propolisul...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 30 iunie – 6 iulie 2025

30 iunie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Dispuneti de multa energie care îmbunatateste si extinde lucrurile, motiv...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.