• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 27 noiembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 27 noiembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Piure de dovleac cu carne de curcan

Piure de dovleac cu carne de curcan

4 decembrie 2015
in Retete culinare
A A

 1 dovleac potrivit, 200 g ciuperci, 2 cepe, 300 g carne de curcan tocata, o lingura faina, 50 ml vin rosu, coaja rasa de la o portocala, 1/2 legatura rozmarin, 1/2 legatura maghiran, 1/2 legatura coriandru, sare, piper, 50 g unt.

 Dovleacul se fierbe la aburi aproximativ 40 de minute. Intre timp se taie ciupercile si ceapa fideluta, se amesteca bine cu ierburile tocate marunt si se pun la calit in unt. Se adauga carnea de curcan tocata si faina dizolvata in vin. Dovleacul se paseaza bine, se adauga coaja rasa de la o portocala si se amesteca in compozitia de ciuperci. Se toarna intr-o tava unsa cu unt si presarata cu pesmet si se da la cuptor, la foc potrivit, pentru 45 minute.

Negresa cu nuca de cocos

 O cana lapte, o cana si jumatate zahar, o cana faina, 200 g unt, 2-3 linguri cacao, 3 oua, ciocolata, nuca de cocos fulgi.

 Se pun intr-o cratita pe foc untul, laptele, zaharul, cacaua si se dau in clocot. Se da cratita deoparte si se lasa sa se raceasca. Dupa ce s-a racit, se adauga galbenusurile, faina, praful de copt si se incorporeaza. Se bat si albusurile spuma si se adauga la compozitia rezultata. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se intinde in strat uniform aluatul. Se da la cuptor la foc iute. Dupa ce s-a copt, se scoate si se lasa sa se raceasca. Dupa aceea se toarna deasupra ciocolata topita pe baie de aburi, se presara nuca de cocos, se taie si se serveste.

ShareTweet
Articolul precedent

Dragoste fara frontiere

Urmatorul Articol

Din petale de trandafiri

Articole Similare

Femina Club

Sufleu de legume

23 noiembrie 2025

1 morcov, 1 patrunjel, o telina mica, câteva pastai fasole verde, 2...

Femina Club

Budinca de ciuperci

18 noiembrie 2025

500 g ciuperci, 100 g margarina sau unt, 50 g faina (2...

Femina Club

Pateuri cu sardele

11 noiembrie 2025

Un pachet cu aluat de pateuri. Umplutura: o conserva cu sardele, piper....

Femina Club

Dovlecei umpluti

11 noiembrie 2025

2 dovlecei, 150 g brânza telemea, 200 ml de smântâna, 50 g...

Femina Club

Suc de legume si fructe

27 octombrie 2025

15 frunze spanac, 1 castravete, 1 mar verde, o lamaie, 5 frunze...

Femina Club

Paste bolognese

27 octombrie 2025

500 g spaghete, 3 linguri ulei de masline, 2 morcovi, 500 g...

Urmatorul Articol

Din petale de trandafiri

Rolul NORAD in monitorizarea OZN-urilor

Ultimul rege al Iugoslaviei

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

20 noiembrie 284 d.Hr. – Diocletian este proclamat împarat

23 noiembrie 2025

Pe 20 noiembrie 284 d.Hr., la Nicomedia, un moment crucial a marcat...

Citeste mai departe
Blitz

De la figuranti la superstaruri: povesti uimitoare ale actorilor

23 noiembrie 2025

Actori faimosi care si-au început cariera muncind din greu, ca simplu figuranti?...

Citeste mai departe
Blitz

Fragilitatea Eternului

23 noiembrie 2025

O expozitie-eveniment, unica în România, „Fragilitatea Eternului. De la Pompeii la Grand...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Omul contemporan, între post si abuzul alimentar

23 noiembrie 2025

Celebrul filosof Arthur Schopenhauer ne amintea un adevar comun, atât de banal...

Citeste mai departe
Femina Club

Agresiunile sezonului rece

23 noiembrie 2025

Iarna, când temperaturile scad si aerul devine din ce în ce mai...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 24-30 noiembrie 2025

23 noiembrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Sunteti norocosi! Urmeaza o saptamâna productiva si aveti avantajul de...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.