2 pulpe de curcan, 200 g ketchup picant, 4 catei usturoi, ghimbir, sare, piper.
Taiem carnea de pe pulpe felii si condimentam cu sare si piper. Prajim carnea in doua-trei linguri de ulei pana se rumeneste usor. Adaugam usturoiul pisat si putin ghimbir tocat marunt. Lasam pana se inmoaie putin usturoiul si ghimbirul. Adaugam ketchup-ul picant, completam cu apa pana se acopera carnea si lasam sa fiarba la foc mic, aproximativ15 minute.
Fursecuri cu nuca
150 g unt, 200 g faina, 100 g zahar, 1 ou, esenta rom, miez nuca.
Se freaca untul spuma, adaugam zaharul si mixam pana cand acesta se topeste. Adaugam oul si esenta de rom, omogenizam bine si apoi adaugam faina. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt punem fursecurile si asezam in mijlocul fiecaruia cate un miez de nuca. Le coacem 10-15 minute, pana se rumenesc.
Comentarii