150 g masline, 4 portocale, 3 cepe mici, piper, sare.
Portocalele se curata de coaja si se taie felii, ceapa se taie tot felii subtiri, maslinele se curata de sâmburi si se amesteca totul. Se adauga sare si piper.
Prima pagină » Salata Munkatschina
150 g masline, 4 portocale, 3 cepe mici, piper, sare.
Portocalele se curata de coaja si se taie felii, ceapa se taie tot felii subtiri, maslinele se curata de sâmburi si se amesteca totul. Se adauga sare si piper.
15 frunze spanac, 1 castravete, 1 mar verde, o lamaie, 5 frunze...
3 teline mari, 5 linguri unt, 10 ciuperci, o ceapa, o lingura...
Pe 30 octombrie 1938, o emisiune radiofonica avea sa provoace o unda...
Citeste mai departeÎntr-o lume în care farmecul si misterul se împletesc cu faima si...
Citeste mai departeDocumentarul „Arhitectii Naturii”, realizat de regizorul Dan Dinu, împreuna cu echipa NTD...
Citeste mai departeSezonul rece, respectiv toamna si iarna, nu înseamna doar traditionalul belsug de...
Citeste mai departeSaptamâna trecuta am mentionat câteva uleiuri esentiale cu efecte benefice asupra pielii,...
Citeste mai departeBERBEC 21.03-20.04: In aceasta saptamâna veti vedea cu mai multa obiectivitate cele...
Citeste mai departeCopyright © 1999 - 2024 Revista Magazin
Comentarii