150 g spaghete, 50 g file de ansoa (de preferat in ulei), o capatâna broccoli, 5 catei usturoi, 1 ardei iute rosu, 6 masline, parmezan.
Se toaca usturoiul, tulpina de broccoli, ardeiul iute, maslinele si fileurile de ansoa. Intr-o tigaie se incinge uleiul din conserva de ansoa, se adauga ingredientele tocate si se lasa la foc mic aproximativ 10 minute. Intre timp, se fierb spaghetele conform instructiunilor de pe pachet, iar cu 4 minute inainte de a fi gata se adauga si buchetelele de broccoli. Se scurge apa si se mai pastreaza putin din ea. Spaghetele cu broccoli si apa pastrata se pun in tigaie, peste amestecul calit. Se mai lasa 2-3 minute pe foc.
Milkshake de capsuni cu inghetata
250 g capsuni, 250 ml lapte, înghetata cu fructe de padure, 1 plic praf de frisca.
Capsunile se pun in blender si se paseaza. Se adauga laptele si se omogenizeaza. Separat se prepara frisca si se amesteca bine cu capsunile si laptele. Se pune inghetata in pahare si se completeaza cu milkshake-ul de capsuni.
Comentarii