• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
sâmbătă, 9 decembrie 2023
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
sâmbătă, 9 decembrie 2023
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Supa de varza (frantuzeasca)

Supa de varza (frantuzeasca)

21 noiembrie 1999
in Retete culinare
A A

             600 g varza alba, 2 l zeama de carne, 200 g smântâna, 50 g unt, otet, papricas, ½ lingura faina, sare, piper. Se asaza zeama de carne pe foc si când clocoteste, se pune varza taiata în bucati mici, sare, piper si papricas. Se lasa sa fiarba la un foc potrivit ½ ora. Se topeste untul într-un vas si se amesteca cu faina. Când s-a îngalbenit putin, se da vasul la o parte si se adauga otetul si smântâna. Se rastoarna apoi încet în oala cu supa si se lasa sa dea un clocot împreuna. Se potriveste de sare si piper si se serveste la masa. Aceasta supa se poate servi si pasata. În acest caz se serveste cu crutoane prajite pe deasupra.

ShareTweet
Articolul precedent

AUGUSTIN FRATILA, poet si director al Editurii Allfa      „Oamenii, acesta

Urmatorul Articol

Gaudeamus ’99, Carte de învatatura      „Eu nu vreau sa traiesc, eu vreau s

Articole Similare

Femina Club

Praz în sos de smântâna

4 decembrie 2023

1 kg praz, 1/2 pachet unt, o lingurita faina, 250 g smântâna,...

Femina Club

Mâncare de bame cu carne

27 noiembrie 2023

500 g carne de vita, 500 g bame, o ceapa, 2 linguri...

Femina Club

Orez cu rodie

21 noiembrie 2023

200 g orez, 100 g unt, o rodie, sare, piper. Se fierbe...

Femina Club

Chiftele cu sos de migdale

13 noiembrie 2023

500 g carne de vitel tocata, 80 g de migdale macinate, o...

Femina Club

Fresh de rodii

6 noiembrie 2023

2 rodii coapte, 50 g miere. Se desfac rodiile si se scot...

Femina Club

Placinta cu dovleac

6 noiembrie 2023

Blat: 130 g biscuiti simpli, 70 g unt topit. Umplutura: 450 g...

Urmatorul Articol

Gaudeamus '99, Carte de învatatura      „Eu nu vreau sa traiesc, eu vreau s

Un mister neelucidat al lumii minerale      Cvasi-cristalele

Inconjurati de baze extraterestre...      Militarii sustin: OZN-urile exist

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

30 noiembrie 1526 – A murit faimosul condotier italian Giovanni delle Bande Nere

4 decembrie 2023

Ludovico de Medici, cunoscut si sub numele de Giovanni delle Bande Nere,...

Citeste mai departe
Blitz

Sir Ridley Scott – cavalerul „fara teama si fara prihana”

4 decembrie 2023

Unul dintre cei mai respectati si prolifici cineasti din cinematografia moderna, regizorul...

Citeste mai departe
Blitz

Artefacte expuse în Sala Unirii din Alba Iulia

4 decembrie 2023

Monede, fibule, instrumente chirurgicale, ace de cusut, ace de par, chei, echipamente...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Automedicatia, acceptare sau respingere

4 decembrie 2023

Automedicatia este definita ca administrarea fara reteta ori recomandare medicala personalizata a...

Citeste mai departe
Femina Club

6 masti naturale

4 decembrie 2023

Iata câteva masti naturale care catifeleaza pielea si întaresc firul de par....

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 4-10 decembrie 2023

4 decembrie 2023

BERBEC (21.03-20.04): In aceste zile veti acorda mai multa atentie problemelor financiare,...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2023 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2023 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.