500 g carne de porc, 100 g costita afumata, 1 kg cartofi, 3 cepe, 4 catei de usturoi, sare.
Carnea de porc si costita se taie bucati si se prajesc in ulei. Cand sunt gata, se adauga usturoi tocat marunt si sare. Cartofii se fierb in apa cu sare, se curata si se taie felii. Ceapa se toaca marunt si se ru-meneste in ulei, se adauga cartofii si se calesc impreuna cateva minute.
Crema de branza cu zmeura
250 g branza dulce, 250 g smantana, zahar sau miere, coaja si zeama de la o lamaie, 250 g zmeura, frisca.
Se amesteca branza dulce cu smantana si se omogenizeaza. Se pune zaharul sau mierea dupa gust si coaja de lamaie. Separat se pun intr-un bol fructele peste care se toarna zeama de lamaie. Se lasa totul la rece cateva ore. Se serveste in cupe pasta de branza dulce peste care se asaza fructe si la sfarsit se orneaza cu frisca.
Comentarii