• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
marți, 10 iunie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
marți, 10 iunie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Stiuca în sos de smântâna

Stiuca în sos de smântâna

9 iunie 2025
in Femina Club, Retete culinare
A A

O stiuca de 600-800 g, o ceapa, 1 morcov, 100 g ciuperci, 50 g unt, 70 ml vin alb, sare, piper, o legatura patrunjel verde.

Pentru sos: o lingurita faina, 2 galbenusuri, 3 linguri smântâna, zeama de lamâie.

Se curata stiuca si se pune într-o cratita cu ceapa si morcovul taiate felii, sare, piper, ciupercile întregi, untul si vinul. Se fierbe 15 minute acoperit la foc potrivit. Se scoate pestele cu ciupercile, iar zeama se strecoara si se lasa sa mai scada. Preparam sosul de smântâna, adaugând peste zeama oprita faina, galbenusurile, smântâna si zeama de lamâie. Se bat bine pe foc apoi se trece sosul prin sita peste stiuca si ciuperci. La final se presara putin patrunjel verde.

Prajitura rapida

1/4 cana ulei, 1/2 cana zahar, 2 cani apa, 3 cani faina, 4 linguri gem de fructe, 1/2 cana nuci pisate, 3 linguri cacao, 1 praf de copt, sare.

Într-un castron se amesteca faina, zaharul, sarea, cacaua, praful de copt si nucile maruntite fin. Apoi se adauga apa, gemul si se amesteca, iar la final se pune uleiul. Omogenizam toate ingredientele foarte bine si punem aluatul în tava de cuptor unsa cu putin ulei si tapetata cu faina. Se da la cuptor si se lasa 40 de minute la foc potrivit. Se verifica daca este coapta, cu o scobitoare. Se taie dupa ce s-a racit.

ShareTweet
Articolul precedent

Horoscopul saptamanii: 9-15 iunie 2025

Urmatorul Articol

Exfoliant natural

Articole Similare

Femina Club

Exfoliant natural

9 iunie 2025

V-ati gândit ce exfoliant natural, bine parfumat, ati putea folosi cu usurinta?...

Femina Club

Masca energizanta

2 iunie 2025

Un fals motiv de îngrijorare pentru foarte multe femei îl reprezinta aparitia...

Femina Club

Creveti la tigaie

2 iunie 2025

250 g creveti, o ceapa, 3 catei usturoi, 1 ardei kapia, 400...

Femina Club

Ten luminos

26 mai 2025

Vitaminele, antioxidantii, celelalte componente ale mastilor naturale îsi arata efectele benefice asupra...

Femina Club

Supa de mazare cu creveti

26 mai 2025

400 g mazare, o ceapa, 2 linguri unt, 150 ml vin alb,...

Femina Club

Evitati deshidratarea

19 mai 2025

Temperaturile din ce în ce mai ridicate, alaturi de alti factori implicati,...

Urmatorul Articol

Exfoliant natural

Longevitatea la îndemâna noastra

Hotel Victoria

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

5 iunie 1968 – Robert F. Kennedy este asasinat

9 iunie 2025

Pe 5 iunie 1968, Statele Unite ale Americii au fost zguduite de...

Citeste mai departe
Blitz

Filme pe care le-am revedea la nesfârsit

9 iunie 2025

Exista unele filme pe care simti întotdeauna ca trebuie sa le urmaresti...

Citeste mai departe
Blitz

Hotel Victoria

9 iunie 2025

O expozitie care propune descoperirea povestii unei cladiri emblematice de pe Strada...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Longevitatea la îndemâna noastra

9 iunie 2025

Medicii si cercetatorii afirma ca, pe masura ce speranta de viata creste,...

Citeste mai departe
Femina Club

Stiuca în sos de smântâna

9 iunie 2025

O stiuca de 600-800 g, o ceapa, 1 morcov, 100 g ciuperci,...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 9-15 iunie 2025

9 iunie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Ritmul zilelor se va accentua în aceasta perioada si veti...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.