300 g ciuperci, o ceapa, 2 linguri unt, 100 g cascaval, 3 linguri faina, 4 galbenusuri, 100 g smantana.
Se taie ceapa marunt si se caleste in unt, se adauga ciupercile feliate, cascavalul, faina, galbenusurile si smantana. Albusurile se bat spuma si se amesteca usor cu compozitia. Se unge tava cu unt si se tapeteaza cu faina, dupa care se toarna compozitia si se coace la foc mic.
Tort rece
250 g unt, 250 g piscoturi, 250 g zahar pudra, 4 galbenusuri fierte, 2 oua, 150 g nuci macinate, 4-5 linguri cacao, 500 g frisca, 4 linguri nes.
Se freaca untul cu zaharul si ouale timp de un sfert de ora, apoi se adauga nucile. Separat, se fierb 5 linguri cacao, 4 linguri zahar si 4 linguri nes. Dupa ce s-a racit, se amesteca in compozitia de mai sus. Se asaza piscoturile intr-o forma, deasupra se pune crema si se da la rece.
Comentarii