• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
vineri, 16 mai 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
vineri, 16 mai 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Ciulama de vitel

Ciulama de vitel

3 februarie 2010
in Retete culinare
A A

1 kg carne, 1 litru apa, 1 morcov, o ceapa, 1 patrunjel, o lingura unt, o lingura faina, sare.

Se taie carnea in bucati potrivite. Se pune la fiert cu un litru de apa rece si sare. Carnea trebuie sa fie acoperita cu apa. Cand da in clocot, se ia spuma de 2-3 ori. Se adauga un morcov, o ceapa si o radacina de patrunjel. Se lasa sa fiarba incet. Separat, intr-o cratita, se prajeste, fara sa se rumeneasca, o lingura de faina cu o lingura buna de unt. Se stinge cu zeama in care a fiert carnea. Se lasa sa dea cateva clocote. Sosul trebuie sa fie gros ca o smantana si fara nici un cocolos. Se toarna sosul peste carne, dupa ce s-a scos zarzavatul, se tine fierbinte pe foc, fara sa fiarba. Daca mancarea nu este servita imediat, se tine cratita in apa fierbinte, iar deasupra se pun cateva bucatele de unt proaspat, ca sa nu se formeze pielita. Dupa gust, se pot adauga in ciulama si ciuperci taiate si inabusite in unt.

ShareTweet
Articolul precedent

Rulada umpluta cu ficat

Urmatorul Articol

Rasfat cu plante

Articole Similare

Femina Club

12 mai 2025

Dovlecei umpluti 4 dovlecei, 3 rosii, 2 oua, 4 linguri smântâna, 200...

Femina Club

Piure de telina

5 mai 2025

1 kg telina, 3 linguri unt, 1/2 cana lapte, sare, piper, nucsoara...

Femina Club

5 mai 2025

Pizza rulata 550 g aluat pizza, 150 g sos de rosii, 500...

Femina Club

Oua umplute

22 aprilie 2025

6 oua, 100 g piept pui fiert si tocat, 2 linguri maioneza,...

Femina Club

Spaghete cu somon

16 aprilie 2025

200 g spaghete, 100 g somon afumat, 40 g migdale, 20 g...

Femina Club

Frigarui de miel

7 aprilie 2025

O pulpa de miel, 2 lingurite condimente, 1 vârf de cutit scortisoara...

Urmatorul Articol

Rasfat cu plante

Astronomii si OZN-urile

Pestera vietii

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

8 mai 1884 – S-a nascut Harry S. Truman, presedinte al SUA

12 mai 2025

Harry S. Truman (1884- 1972) a fost al 33-lea presedinte al Statelor...

Citeste mai departe
Blitz

Dupa-amiaza de câine

12 mai 2025

„Dupa-amiaza de câine” (traducerea – cel putin controversata, a denumirii originale „Dog...

Citeste mai departe
Blitz

De la Potaissa la Turda

12 mai 2025

Muzeul de Istorie din Turda în colaborare cu Universitatea de Medicina, Farmacie,...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Cum prevenim deshidratarea?

12 mai 2025

Recomandarea devenita cliseu este corecta „Consumati cel putin doi litri de apa...

Citeste mai departe
Femina Club

Gimnastica faciala

12 mai 2025

Masajul si exercitiile faciale, alaturi de mastile naturale aplicate, îsi pun amprenta...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 12-18 mai 2025

12 mai 2025

BERBEC 21.03-20.04: A sosit momentul prielnic pentru vacante, aventuri creative, activitati distractive...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.