• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
vineri, 19 septembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
vineri, 19 septembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Cotlete de porc aromate

Cotlete de porc aromate

24 august 2017
in Retete culinare
A A

 1 kg cotlet porc cu os, 200 ml sos soia, 200 ml sos picant, ghimbir, menta, busuioc, piper.

 Se condimenteaza cotletele de porc cu busuioc, menta, piper si ghimbir macinat. Se pun într-un vas si se toarna peste ele sosul de soia. Se lasa 3-4 ore la frigider. Se asaza apoi cotletele într-o tava si se toarna peste ele sosul în care a stat la marinat. Se dau la cuptor la foc iute pâna ce s-a caramelizat sosul, iar cotletele s-au rumenit usor, se toarna peste ele sosul picant. Se lasa înca 15-20 minute pâna scade sosul.

Tarta cu piersici si banane

 Pentru crusta tartei: 100 g unt, 200 g faina, 1 ou, sare.


 Pentru umplutura: 2 oua, 100 ml lapte, 40 g faina, 3 linguri migdale macinate, 3 linguri zahar, o banana, 6 pere mici, zahar farin.

 Pentru crusta, se lasa untul la temperatura camerei pâna când devine moale si se lucreaza usor. Se amesteca untul cu faina, ou, putina sare si se obtine un aluat elastic, care se tine la frigider 30 de minute. Se împarte aluatul în 2 jumatati, pentru ca se folosesc 2 tavi cu diametrul de 19 cm. Fiecare jumatate de aluat se întinde dându-i-se o forma rotunda si se asaza în tava unsa cu putin ulei. Perele se curata de coaja, se taie în jumatate si li se scot semintele. Ouale se mixeaza împreuna cu zaharul si laptele, apoi se adauga faina, migdalele si se amesteca bine pentru a omogeniza compozitia. Deasupra aluatului din tava se pun rondelele de jumatate din banana, apoi câte 6 jumatati de para. Se adauga în fiecare tava jumatate din compozitia cu oua. Se lasa la copt pâna când se rumenesc. Dupa ce se racesc putin, se presara zahar farin dupa gust, însa nu prea mult.

ShareTweet
Articolul precedent

Economie de 98% la apa

Urmatorul Articol

Mici secrete

Articole Similare

Femina Club

Salata de toamna

17 septembrie 2025

4 pere, o telina, 4 lingurite nuci tocate, 3 linguri bulion, 2...

Femina Club

Gaina rasol

7 septembrie 2025

1 gaina, 23 litri apa, zarzavat de supa, o ceapa, 10 cartofi,...

Femina Club

Placinta de cartofi

1 septembrie 2025

5 cartofi mari, 100 g friptura sau mezeluri, 3-4 cepe verzi, 5...

Femina Club

Dovlecei pane

25 august 2025

2 dovlecei, sare, 2 linguri ulei, busuioc si oregano uscat, 2 catei...

Femina Club

Sufleu de mazare

18 august 2025

600 g mazare boabe, 150 unt, o lingura faina alba, o ceasca...

Femina Club

Rosii cu sufleu de brânza

11 august 2025

12 rosii mijlocii, 2 oua, o lingura faina, 2 linguri unt, 1...

Urmatorul Articol

Mici secrete

Cazul Cornel Buta

Victorie prin câmpuri de mine

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

11 septembrie 1297 – Batalia de la Stirling Bridge

17 septembrie 2025

Batalia de la Stirling Bridge, este una dintre cele mai semnificative confruntari...

Citeste mai departe
Blitz

Actori „cu staif” care au stralucit si în filme de actiune

17 septembrie 2025

Filmele de actiune sunt adesea printre cele mai populare si de succes...

Citeste mai departe
Blitz

Targul Iconarilor si al Mesterilor Cruceri

17 septembrie 2025

O noua editie a Targului Iconarilor si al Mesterilor Cruceri, care vor...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Anxietatea la 60 de ani

17 septembrie 2025

Anxietatea se identifica de regula cu un sentiment continuu de frica resimtit...

Citeste mai departe
Femina Club

Par stralucitor

17 septembrie 2025

Din pacate parul vopsit, foarte frumos dupa tratamentul aplicat, dupa cateva spalari...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 15-21 septembrie 2025

17 septembrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Principalul obiectiv este sa fiti cât mai eficienti si sa...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.