• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
sâmbătă, 1 noiembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
sâmbătă, 1 noiembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Crap cu arpagic

Crap cu arpagic

25 aprilie 2013
in Retete culinare
A A

 1 kg crap, 80 ml ulei, 20 arpagic, o lingura faina, 300 ml vin rosu, 4 catei de usturoi, frunze de dafin, sare, piper, patrunjel verde.

 Pestele se curata, se spala si se taie bucati potrivite, se sareaza si se lasa o jumatate de ora la rece. Se pregateste sosul intr-o cratita calind arpagicul in ulei pana se rumeneste usor, apoi se presara faina, se amesteca putin, se adauga vinul, foile de dafin, patrunjelul verde tocat, usturoiul pisat, piper si sare dupa gust. Se fierbe sosul aproximativ 20 de minute dupa care se adauga bucatile de peste. Se da cratita la cuptor incins pana se rumeneste pestele.

Chec

 400 g faina, 200 g zahar tos, 3 oua, 150 g unt, 400 g iaurt, 100 g nuci, 50 g stafide, 100 g rahat, coaja rasa de lamaie, 1 plic praf de copt, 30 g zahar pudra, sare.

 Untul, galbenusurile, zaharul si putina sare se bat bine pana se obtine o crema spumoasa. Se incorporeaza iaurtul si faina, putin cate putin, si se amesteca bine. Se adauga in compozitie praful de copt, nucile taiate, stafidele, rahatul taiat cuburi si pudrat cu faina si coaja de lamaie rasa. La sfarsit se adauga albusurile batute spuma, amestecand usor. Se tapeteaza cu hartie speciala formele de chec, se toarna compozitia, se da la cuptor si se lasa la foc potrivit pana este gata. Se presara zahar pudra.

ShareTweet
Articolul precedent

Zone izolate si periculoase pe Glob

Urmatorul Articol

Nu neglijati mainile

Articole Similare

Femina Club

Suc de legume si fructe

27 octombrie 2025

15 frunze spanac, 1 castravete, 1 mar verde, o lamaie, 5 frunze...

Femina Club

Paste bolognese

27 octombrie 2025

500 g spaghete, 3 linguri ulei de masline, 2 morcovi, 500 g...

Femina Club

Telina cu ciuperci

15 octombrie 2025

3 teline mari, 5 linguri unt, 10 ciuperci, o ceapa, o lingura...

Femina Club

Crap cu rosii

6 octombrie 2025

2 kg crap, 1 kg rosii, 100 g unt, 100 ml vin...

Femina Club

Muschi de porc cu lamâie

29 septembrie 2025

600 g muschi de porc, 300 g sunca, 1-2 lamâi, 75 g...

Femina Club

Macrou cu legume

23 septembrie 2025

1 kg macrou, 1 morcov, o telina, 1 patrunjel, o ceapa, 3...

Urmatorul Articol

Nu neglijati mainile

Incidente OZN urmarite de clarvazatori militari

Cand a inceput "Teroarea aeriana"

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

23 octombrie 1812 – Complotul generalului Malet

27 octombrie 2025

În zorii zilei de 23 octombrie 1812, la Paris, generalul Claude François...

Citeste mai departe
Blitz

Filme de Oscar: „Oameni obisnuiti”

27 octombrie 2025

În septembrie 2025, lumea filmului a pierdut o legenda: Robert Redford, regizorul...

Citeste mai departe
Blitz

Calatorie în lumea de dincolo

27 octombrie 2025

Palatul Sutu gazduieste, din 23 octombrie, expozitia „Calatoria în lumea de dincolo....

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Beneficiile orei standard permanente

27 octombrie 2025

Schimbarea anuala a orei oficiale are la baza ratiuni exclusiv economice, care...

Citeste mai departe
Femina Club

Ten ferm si luminos

27 octombrie 2025

Aspectul sanatos, tanar, frumos al tenului bine hidratat se mentine si cu...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 27 octombrie – 2 noiembrie 2025

27 octombrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Dispuneti de multa obiectivitate pentru a putea vedea cum va...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.