• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
luni, 30 iunie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
luni, 30 iunie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Dovlecei sote

Dovlecei sote

20 octombrie 2021
in Retete culinare
A A

 1,5 kg dovlecei, 75 g unt, o legatura verdeata, sare.

 Se curata dovleceii de coaja, apoi se taie felii si se fierb in putina apa cu sare si unt. Se pune apa atat cat sa acopere dovleceii, iar pe vas se pune un capac. Cand a scazut apa, dovleceii sunt gata. Se presara verdeata doar atunci cand ii servim.

Prajitura cu mere si zmeura

 6 linguri unt, 2 cesti faina, o lingurita praf de copt, 1/2 ceasca zahar pudra, 4 cesti cu mere cubulete, o ceasca stafide, o ceasca zmeura, 2 oua, o ceasca vin alb.

 Merele se curata si se taie cubulete. Intr-un vas se amesteca faina, praful de copt si untul pana se face o compozitie faramicioasa, apoi se adauga zaharul, merele si stafidele. Se toarna ceasca de vin, ouale batute se amesteca si la urma se pune zmeura, apoi se amesteca din nou usor ca sa nu se striveasca. Se toarna compozitia intr-o tava cu hartie de copt si se da la cuptor, la foc potrivit pana devine aurie. Se lasa la racit, apoi se taie si se pudreaza cu zahar farin.

ShareTweet
Articolul precedent

“Semaforul” alimentelor: ce mancam si ce evitam

Urmatorul Articol

OZN-urile si “jargonul birocratic”

Articole Similare

Femina Club

Ostropel cu aripioare

30 iunie 2025

1 kg aripioare, 125 ml ulei, 2 cepe, 1 morcov, o jumatate...

Femina Club

Rizoto cu limba de vitel

23 iunie 2025

O ceasca orez, o limba de vitel, o ceapa, 1 morcov, 1...

Femina Club

Pui haiducesc

16 iunie 2025

3 pui mici, 100 ml ulei, 5 rosii, 1 pahar vin, 100...

Femina Club

Stiuca în sos de smântâna

9 iunie 2025

O stiuca de 600-800 g, o ceapa, 1 morcov, 100 g ciuperci,...

Femina Club

Creveti la tigaie

2 iunie 2025

250 g creveti, o ceapa, 3 catei usturoi, 1 ardei kapia, 400...

Femina Club

Supa de mazare cu creveti

26 mai 2025

400 g mazare, o ceapa, 2 linguri unt, 150 ml vin alb,...

Urmatorul Articol

OZN-urile si “jargonul birocratic”

Valentina Istomina - amanta tacuta a lui Stalin

Se indreapta societatea spre

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

26 iunie 363 d.Hr. – Moartea împaratului roman Iulian Apostatul

30 iunie 2025

În vara anului 363 e.n., împaratul Flavius Claudius Iulianus, cunoscut în istoriografia...

Citeste mai departe
Blitz

Malefici, dar geniali

30 iunie 2025

În filme, din punct de vedere al inteligentei, victimele ocupa de cele...

Citeste mai departe
Blitz

Sezatoare traditionala

30 iunie 2025

Muzeul „Vasile Pârvan” Bârlad (Str. Vasile Pârvan, Nr. 1) organizeaza pe 28...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Rujeola, o boala cu potential letal

30 iunie 2025

Cunoscuta ca una dintre infectiile virale relativ frecvente în copilarie, în primul...

Citeste mai departe
Femina Club

Leac redutabil

30 iunie 2025

Suparatoarea acnee are în propolis un remediu valoros. S-a demonstrat ca propolisul...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 30 iunie – 6 iulie 2025

30 iunie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Dispuneti de multa energie care îmbunatateste si extinde lucrurile, motiv...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.