• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
marți, 15 iulie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
marți, 15 iulie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Ficat de vitel inabusit

Ficat de vitel inabusit

28 aprilie 2010
in Retete culinare
A A

 750 g ficat, 50 g slanina, o lingura unt, o lingura faina, 1 paharel de vin, o lingura bulion (sau 4 rosii), 2 cesti zeama de carne, sare, piper, foaie de dafin, patrunjel verde, cimbru.

Se curata ficatul, se impaneaza cu cateva bucatele de slanina. Se condimenteaza cu putin piper. Sare se pune la urma, cand ficatul este gata, deoarece altfel se intareste la foc. Se sterge cu o carpa curata uscata, se pune intr-o cratita cu jumatate lingura de unt sa se prajeasca pe ambele parti cateva minute, la foc iute. Separat se rumeneste o lingura de faina cu jumatate lingura de unt, se stinge cu zeama de carne amestecata cu vin, in care se pun o frunza de dafin, cimbru si patrunjel. Se adauga o lingura de bulion sau rosii taiate in doua si fara seminte. Dupa ce a fiert totul impreuna se toarna peste ficat si se pune deasupra o foaie de hartie unsa cu unt. Se acopera si se fierbe inabusit la foc mic. Cand este gata, se asaza ficatul pe farfurie, se taie felii, iar sosul curatat de grasime se trece prin sita, se potriveste de sare si se toarna deasupra.

ShareTweet
Articolul precedent

Palatul Drottningholm

Urmatorul Articol

Galuste de branza la cuptor

Articole Similare

Femina Club

Piept de pui în sos

14 iulie 2025

1 piept de pui mare, 5 ml ulei de masline, 3 catei...

Femina Club

Telina cu sos de smântâna

7 iulie 2025

1,5 kg telina, 50 g unt, 50 g faina, o cana lapte,...

Femina Club

Ostropel cu aripioare

30 iunie 2025

1 kg aripioare, 125 ml ulei, 2 cepe, 1 morcov, o jumatate...

Femina Club

Rizoto cu limba de vitel

23 iunie 2025

O ceasca orez, o limba de vitel, o ceapa, 1 morcov, 1...

Femina Club

Pui haiducesc

16 iunie 2025

3 pui mici, 100 ml ulei, 5 rosii, 1 pahar vin, 100...

Femina Club

Stiuca în sos de smântâna

9 iunie 2025

O stiuca de 600-800 g, o ceapa, 1 morcov, 100 g ciuperci,...

Urmatorul Articol

Galuste de branza la cuptor

Culori electrizante

Un OZN piramidal deasupra Kremlinului

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

10 iulie 138 d.Hr. – A murit împaratul roman Hadrian

14 iulie 2025

Pe 10 iulie 138 d.Hr., la vârsta de 62 de ani, împaratul...

Citeste mai departe
Blitz

Pedro Pascal – gloria nu vine niciodata prea târziu

14 iulie 2025

Pedro Pascal este astazi una dintre cele mai iubite si respectate figuri...

Citeste mai departe
Blitz

Povestea Trovantilor

14 iulie 2025

Formarea Trovantilor de la Ulmet si Ciupercile de la Odaile pot fi...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Cancerul de tiroida si sarea iodata

14 iulie 2025

Proprietatile si efectele folosirii unor preparate si produse nu se limiteaza niciodata...

Citeste mai departe
Femina Club

Riscurile ultravioletelor

14 iulie 2025

Agresivitatea si nocivitatea razelor ultraviolete impun prudenta din partea dumneavoastra. Se stie...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 14-20 iulie 2025

14 iulie 2025

BERBEC 21.03-20.04: In aceste zile va puteti distra, pentru ca va simtiti...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.