• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 4 septembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 4 septembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Ghiveci macelaresc

Ghiveci macelaresc

30 iulie 2008
in Retete culinare
A A

1 kg carne amestecata (vaca, porc, berbec, vitel), 3-4 cepe, 2 dovlecei, 500 g mazare, 250 g morcovi, o vanata, o legatura de marar, 150 g bame, o conopida, 100 g fasole grasa, 100 g fasole tucara, 100 g fasole fideluta, 500 g cartofi, o legatura patrunjel verde, 4 ardei grasi, 1/2 varza, putin praz, putin leustean, 1 kg rosii, 300-400 ml ulei.

Alegem carnea de la piept, o curatam de pielite, o spalam si o taiem în bucati egale, nu prea mari. O saram si o punem într-un vas. Curatam zarzavatul, îl spalam si îl taiem în cuburi sau în felii. Oparim bamele cu bors ca sa nu se întinda. Fasolea grasa o taiem în doua. Taiem jumatate din rosii si adaugam la zarzavat. Amestecam usor zarzavatul si carnea. Apoi punem totul într-o tava unsa. Punem deasupra restul de grasime. Taiem felii rotunde restul de rosii si le asezam peste ghiveci ca un capac, pentru ca sa nu se strice aspectul mancarii. Ghiveciul se coace descoperit la cuptor.

ShareTweet
Articolul precedent

Palatul Dogilor

Urmatorul Articol

Pilaf de miel la tava

Articole Similare

Femina Club

Placinta de cartofi

1 septembrie 2025

5 cartofi mari, 100 g friptura sau mezeluri, 3-4 cepe verzi, 5...

Femina Club

Dovlecei pane

25 august 2025

2 dovlecei, sare, 2 linguri ulei, busuioc si oregano uscat, 2 catei...

Femina Club

Sufleu de mazare

18 august 2025

600 g mazare boabe, 150 unt, o lingura faina alba, o ceasca...

Femina Club

Rosii cu sufleu de brânza

11 august 2025

12 rosii mijlocii, 2 oua, o lingura faina, 2 linguri unt, 1...

Femina Club

Scoarta de nuca

11 august 2025

3 oua, 1 pahar zahar, 3/4 pahar faina, 1 pahar nuci. Se...

Femina Club

Budinca din piept de gaina

10 august 2025

3 bucati piept de gaina, 3 felii pâine, o ceasca lapte, 4...

Urmatorul Articol

Pilaf de miel la tava

Verdictul nutritionistilor: in doua saptamani slabiti 5 kilograme

O paralela cu aparitiile sfinte

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

28 august 430 – A murit Sfântul Augustin din Hippo

1 septembrie 2025

Sfântul Augustin din Hippo (354-430) a fost unul dintre cei mai importanti...

Citeste mai departe
Blitz

Liam Neeson: Un (alt) politist cu explozie întârziata!

1 septembrie 2025

Dupa mai bine de trei decenii de la lansarea seriei originale Un...

Citeste mai departe
Blitz

Retrospectiva „ANONIMUL”

1 septembrie 2025

Retrospectiva celei de-a XXII-a editii a Festivalului International de Film Independent ANONIMUL,...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Nu sariti peste micul dejun!

1 septembrie 2025

Pentru foarte multe persoane active fenomenul acesta nu constituie o noutate: daca...

Citeste mai departe
Femina Club

Look proaspat

1 septembrie 2025

Vara cu temperaturi ridicate confera mai multa sensibilitate pielii. In aceste conditii...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 1-7 septembrie 2025

1 septembrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Pentru ca actionati rapid si va doriti sa fiti întotdeauna...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.