400 g ficat de porc, 400 g rinichi de porc, 400 g muschiulet de porc, 400 g muschi de vita, 500 g fudulii de porc, 500 g pâine alba, 50 g usturoi, 5 g cimbru, 10 g coriandru, 200 ml ulei, sare. Se taie in bucati mici fiecare sortiment de carne, se sareaza si se pun la frigare pe niste frigarui de lemn. Se face un sos de usturoi, cimbru, coriandru, putina sare si ulei. Franzela se taie in felii subtiri care se cojesc si se pun la prajit in ulei incins. Se scot in alt vas si se stropesc cu sosul pregatit. Peste crutoane se asaza câte o bucata de carne fripta. Se serveste cald cu salata de varza dulce sau salata asortata.
Supa de cuscus cu legume
O ceapa, 1 morcov, 1 fir telina apio, 1/2 pastârnac, 1 ardei...
Comentarii