• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
vineri, 27 iunie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
vineri, 27 iunie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Marinata de stavrid

Marinata de stavrid

19 decembrie 2016
in Retete culinare
A A

 2 kg stavrid, 150 ml ulei, 150 g morcov, 100 g telina, otet, foi de dafin, piper macinat, sare, patrunjel verde.

 Pestele se curata, se spala si se lasa la scurs. Se curata legumele si se taie felii. Se sareaza pestele, se pipereaza, se pune intr-o cratita cu ulei si apa la cuptor, circa 15 minute. Morcovii, ceapa si telina se inabusa separat, se adauga faina dizolvata in apa, bulion, otet, sare, foi de dafin si se fierb 20 minute. Se paseaza legumele, se scot foile de dafin iar sosul obtinut se toarna peste peste, impreuna cu vinul si jumatate din cantitatea de patrunjel verde. Se da totul la cuptor pentru inca 10 minute. Se serveste cu felii de lamâie si patrunjel verde.

Saleuri cu mac

 250 g margarina, 250 g brânza de vaci, 12 linguri faina, o lingurita rasa sare, 1 ou, mac.

 Se face un aluat din margarina, brânza de vaci, faina si sare. Se lasa la rece cam o ora. Se imparte in 2-3 bucati. Pe planseta se presara faina si se intinde prima foaie de 1/2 cm grosime, restul se lasa la rece. Separat se bate oul. Se unge cu o pensula foaia, apoi se presara mac. Se taie betigase. Tava se unge si se tapeteaza cu faina. Se dau la cuptorul incalzit, la foc mediu, pentru aproximativ 15-20 de minute.

ShareTweet
Articolul precedent

Tenul si frigul iernii

Urmatorul Articol

OZN-uri la început de secol XX

Articole Similare

Femina Club

Rizoto cu limba de vitel

23 iunie 2025

O ceasca orez, o limba de vitel, o ceapa, 1 morcov, 1...

Femina Club

Pui haiducesc

16 iunie 2025

3 pui mici, 100 ml ulei, 5 rosii, 1 pahar vin, 100...

Femina Club

Stiuca în sos de smântâna

9 iunie 2025

O stiuca de 600-800 g, o ceapa, 1 morcov, 100 g ciuperci,...

Femina Club

Creveti la tigaie

2 iunie 2025

250 g creveti, o ceapa, 3 catei usturoi, 1 ardei kapia, 400...

Femina Club

Supa de mazare cu creveti

26 mai 2025

400 g mazare, o ceapa, 2 linguri unt, 150 ml vin alb,...

Femina Club

Supa de cuscus cu legume

19 mai 2025

O ceapa, 1 morcov, 1 fir telina apio, 1/2 pastârnac, 1 ardei...

Urmatorul Articol

OZN-uri la început de secol XX

Stalin l-a protejat pe Hitler

Orase si dispozitive inteligente, hackeri si mai inteligenti!

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

19 iunie 1953 – Executia sotilor Rosenberg

23 iunie 2025

În seara zilei de 19 iunie 1953, închisoarea Sing Sing din New...

Citeste mai departe
Blitz

Tom Cruise, actor si cascador

23 iunie 2025

Într-o epoca în care efectele speciale generate pe calculator domina industria cinematografica,...

Citeste mai departe
Blitz

Milenii de exploatare a sarii

23 iunie 2025

Rezultatele a 20 de ani de cercetare arheologica în vechea zona de...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Urgente pe canicula

23 iunie 2025

Este foarte limpede ca transformarile climatice anuntate de meteorologi au si o...

Citeste mai departe
Femina Club

„Secretele” rujurilor

23 iunie 2025

Pentru a fi... senzuale, netede si catifelate, buzele se îngrijesc la fel...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 23-29 iunie 2025

23 iunie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Sunteti pregatiti sa luati initiativa si sa mergeti dupa ce...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.