Muschi de miel, 200 g brânza feta, 250 g sunca, piper, ulei.
Muschiului i se face o gaura la mijloc folosind coada unei linguri lungi de lemn. Apoi, cu ajutorul aceleiasi cozi de lingura, se umple muschiul cu brânza farâmitata. Se presara muschiul cu piper, apoi se infasoara cu sunca, se leaga si se pune in tava de copt. Se stropeste cu ulei, se mai pun 2-3 linguri de ulei in tava si se lasa la cuptor pentru 20 de minute.
Biscuiti cu untura
200 g untura (sau unt), 200 g zahar pudra, 2 oua, o lingurita esenta vanilie, 600 g faina, o lingurita praf copt, sare.
Untura tinuta la temperatura camerei se pune intr-un bol. Se adauga ouale, vanilia, un praf de sare, zaharul pudra, praful de copt, faina si se framânta aluatul. Se obtine un aluat nelipicios si usor sfarâmicios. Se ataseaza forma de biscuiti la masina de tocat si se incepe spritarea biscuitilor. Se asaza intr-o tava tapetata cu hârtie de copt si se coc in cuptorul preincalzit. Când sunt rumeni se scot si se pudreaza cu zahar.
Comentarii